Knjiga
Paraziti - skriti vzrok mnogih bolezni
Kako jih prepoznamo in se jih znebimo
Izvirnik:
Parasites
Parasites
Prevod: Andreja Bricelj
Založba: Ara, 2007
mehka vezava, 234 str.
Mere: 19,5x12,5 cm
ISBN: 978-961-6005-64-7
Spletna cena: 19,50 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi
Zajedavci povzročajo vse bolezni. To trditev, predvsem pa način, kako se raznih glist, metljajev... znebimo, sami ali s pomočjo zdravilca, nam na razumljiv način iz svoje prakse v tej knjigi opisuje nemški naturopat Alan E. Baklayan. Na tisočih bolnikih je potrdil, da ni bolezni brez parazitov. In ko okuženost s paraziti odpravimo, zatrjuje, se zdravje vrne.
Okuženost s paraziti ne pomeni, da so notranji organi poseljeni s celo vojsko zajedavcev. Pogosto gre le za zelo majhna, skoraj neopazna legla.
Pri kroničnih okužbah je z razpoložljivimi laboratorijskimi metodami zelo težko prepoznati njihovo prisotnost, v knjigi pa so opisane izkušnje z metodami, ki to omogočajo.
Raziskava na naturopatski kliniki je pokazala, da je s paraziti kronično okužen skoraj vsak človek; mnoge bolezni, ki jih ni moč odpraviti, je možno po mnenju avtorja knjige ozdraviti na enak način: z izgonom zajedavcev. In te je mogoče odpraviti s pomočjo bioenergetske medicine, ki je usposobljena parazite prepoznati in jih izničiti v vseh njihovih razvojnih fazah. Večina naprav je dosegljiva tudi v Sloveniji, kjer prav tako ne manjka zdravnikov, ki so vešči rokovanja s temi sodobnimi napravami.
Avtor knjige Alan E. Baklayan pri svojem delu namenja še posebno pozornost alergijam in glivičnim obolenjem. Knjiga je nekak vodnik po našem zdravju in nam lahko koristi prav vsak dan, saj odpira nova obzorja varovanja zdravja.