Knjiga
Kuhinjska zelišča
Fotografije: Martin Staffler, ... [et al.]
Prevod: Milan Lovka
Urejanje: Metka Bartol
Založba: Narava, 2013
Zbirka: Takojšnja pomoč
poltrda vezava, 128 str.
Mere: 19x22 cm, 438 g
ISBN: 978-961-6893-16-9
Spletna cena: 16,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi
Hitri odgovori vas popeljejo naravnost do bistva
V tej knjigi boste kar najhitreje našli najboljše odgovore na vprašanja, kako uspešno gojiti številne vrste aromatičnih in zdravih kuhinjskih zelišč na domačem vrtu: baziliko, peteršilj, drobnjak, krešo, krebuljico, koriander, koper, majaron, pehtran, šetraj, origano, timijan, rožmarin, sivko, limonsko travo, meliso in še mnoge druge.

• Hiter pregled: hiter dostop do osnovnih informacij – brez dolgotrajnega iskanja, prelistavanja in branja.
• Pri klicu na pomoč takojšen nasvet: pravočasno prepoznavanje škodljivcev in težav ter nasveti za hitro ukrepanje in odpravo posledic.
• Tako bo najbolje: uspeh zagotavljajo razlage in navodila, dopolnjena s fotografijami, ki kažejo postopen potek opravil.

Strokovna in kompetentna TAKOJŠNJA POMOČ
Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Kuhinjska zelišča in Velike posodovke.)

Tudi če nimate vrta, vam lahko šopek sveže nabranih zelišč pričara dišavne užitke, saj jih lahko gojite v lončkih na kuhinjskem oknu in jih imate med kuho vseskozi pri roki. Najlaže gojimo baziliko, peteršilj, drobnjak, majaron, od sredozemskih zelišč pa origano, timijan in rožmarin. V knjižici najdete nasvete še za številna druga uporabna in tudi malo eksotična zelišča. Med velike posodovke sodijo cvetoči grmi (bugenvilije, hibiskusi, oleandri itn.), afriške lilije, oljke in smokvovci, citrusi, lovor, vzpenjalke in palme. V knjižici so zbrani tudi nasveti, kako jih pravilno zalivati, obrezovati in gnojiti, da nam bo njihovo cvetenje prineslo res veliko veselja.

Renate Rugelj; Bukla 88

© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.