Knjiga
Sladka Anina kuhinja
Več kot 150 preizkušenih receptov
Fotografije: Kristijan Žontar
Založba: Ljubezni polna skleda, 2015
trda vezava, 255 str.
Mere: 26x19,5 cm, 1206 g
ISBN: 978-961-281-955-2
Spletna cena: 19,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

V knjigi je več kot 150 preizkušenih receptov in prav vsi imajo mojo osebno noto. Kadarkoli vas bo mikalo kaj speči, boste v kuharici zagotovo našli kaj zase, saj so v njej recepti, ki so primerni za vse letne čase, praznike, občutljivosti ...

V njej boste našli poletno kategorijo,ki je polna sezonskega sadja, hladnih in osvežilnih sladic. Preprosto kategorijo, kjer so recepti za takrat, ko vas priganja čas. Brezglutensko kategorijo s 35 slastnimi recepti za vse, ki so občutljivi za gluten. Med njimi se jih veliko skriva tudi za tiste, ki imate težave z mlečnimi izdelki in jajci. Za primeren konec pa sta zadnji kategoriji namenjeni dnevom, ko se v Sloveniji največ peče, torej za praznike. V praznični kategoriji vas čakajo recepti z orehi, rožičem in še in še. Za vse, ki svojo ljubezen radi delite prek doma pripravljenih daril, pa sem strnila recepte za kar nekaj zanimivih domačih poslastic, ki jih lahko podarite.


Knjiga vsebuje več kot 150 preizkušenih sladkih receptov v 5 kategorijah za vse možne sladke priložnosti:

- preproste sladice

- brezglutenske sladice

- poletne sladice

- praznične sladice

- sladka darila

Recenzija Bukla

Priljubljena mlada kuharica Ana je v knjigi zbrala več kot 150 preizkušenih receptov, ki imajo prav vsi njeno osebno noto. Razdelila jih je v pet razdelkov po različnih kriterijih. Začne s preprostimi, ki pridejo najbolj prav takrat, kadar nimate veliko časa ali pa niste vešči kuhalnice. Brezglutenski razdelek prinaša 35 slastnih receptov za vse, ki se izogibajo glutenu, nekaj pa je tudi takih, ki omogočajo pripravo sladic brez jajc in brez mlečnih izdelkov. Sledijo poletne sladice, prirejene za tople dneve, ko prevladuje sezonsko sadje in prijajo hladne in osvežilne sladice. S prazničnimi sladicami se boste lahko sladkali ob različnih posebnih priložnostih, zadnji razdelek pa prinaša recepte za izdelavo sladkih daril za prijatelje. Ana pogosto pravi, da se »nobena kupljena sladica ne more primerjati z domačo. Četudi priprava doma včasih ne gre najbolje, je jed pripravljena z ljubeznijo in ta magična sestavina je vredna največ.«

Renate Rugelj; Bukla 116-117

© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

  Košarica knjigarne  
V košarici ni knjig.
  Vrtičkanje