Knjiga
Osnovna vegetarijanska kuharija
Vse, kar potrebujemo za srečo - razen rib in mesa
Prevod: Marija Knez Bergant, Hanka Štular
Fotografije: Barbara Bonisolli, ... [et al.]
Založba: Vale-Novak, 2007
mehka vezava, 159 str.
ISBN: 978-961-259-000-0
Cena: 27,00 €
Recenzija Bukla
Priznana avtorja kuharskih knjig – v slovenščini že imamo knjigo Osnovna italijanska kuharija, kmalu pa izide tudi Osnovna azijska kuharija – sta tokrat osrednjo vlogo na krožniku dodelila prilogam. Trendovsko dizajnirana knjiga poleg praktičnih nasvetov za pripravo jedi brez mesa in rib pouči vse začetnike, kje dobiti beljakovine, železo ..., ter popestri jedilnik tudi tistim, ki so že dolgo vegetarijanci.
Lidija Gorenc
© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.
  Izšlo s podporo JAK RS  
Generated in: 0,31382