Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0
Dodatni prispevki

Oddaj na natečaj v MKL

Vesna Trobec, Bukla 138-139, 22.11.2017

Oddaj na natečaj v MKL

V želji po čim širšem literarnem ustvarjanju, smo se v Mestni knjiž nici Ljubljana odločili, da razpišemo literarne natečaje na temo proze, poezije in dramatike pod skupnim imenom Oddaj na natečaj v MKL. Gre za projekte spodbujanja ustvarjalnega pisanja in izražanja mladih avtorjev med 15. in 25. letom v slovenskem jeziku. Razpisi vseh treh natečajev so odprti do 15. marca 2018. Več informacij je objavljeno na spletni strani Mestne knjižnice Ljubljana na www.mklj.si.

metaFORA
literarni natečaj kratke zgodbe

Natečaj za najboljšo kratko zgodbo razpisujemo v sodelovanju s Knjižnico Vladimira Nazora – Knjižnice grada Zagreba.

Letošnja tema zgodbe je mesto; mesto kot prostor, kot identiteta, tudi kot iskanje urbanih fenomenov in odkrivanje urbanih legend.

Kratka zgodba ima lahko največ 5.400 znakov s presledki in ne sme biti predhodno objavljena. Pošljite jo na naslov metafora@mklj.si.

poHAIKUjmo
literarni natečaj haiku poezije in fotografije

Haiku je posebna pesniška oblika, ki naj jo dopolnjuje tudi umetniš ka fotografija. Haiku in pripadajoča fotografija tvorita celoto – komplet, ki predhodno ne sme biti objavljen. Haiku in fotografijo pošljite na naslov haiku.natecaj@mklj.si.

preDRAMI se
literarni natečaj dramskega pisanja

Leto 2018 bo v znamenju 100. obletnice smrti znanega pisatelja in dramatika Ivana Cankarja. V okviru te častitljive obletnice vabimo k pisanju dramskega dela (enodejanke), skeča, scenarija, satire na delo in življenje Ivana Cankarja. Dramsko delo naj največ 8.000 znakov s presledki, predhodno ne sme biti objavljeno. Pošljite jo na naslov predramise@mklj.si.


Povej naprej

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...