Urednikov uvodnik
Nekajkrat mesečno se neznanci (pa tudi znanci ali pa njihovi prijatelji) obrnejo name (ali na Buklo) s takim ali drugačnim založniškim vprašanjem. Običajno gre za avtorje, ki.. več>
Avtor
Valentina Smej Novak
Razvrsti:
Totaliteta, 2017, trda vezava,
Spletna cena: 25,00 €
Knjiga je namenjena tako vsem ljubiteljem paradižnika kot tudi vsem ljubiteljem kulinarike in gurmanom. Vsebuje 65 izbranih receptov s paradižnikom. Knjiga je rezultat sodelovanja družbe Paradajz.. več>
Totaliteta, 2017, trda vezava,
Spletna cena: 29,90 €
Kuharica predstavlja prerez sodobne svetovne kuharije. Prehranski realizem se loti prvinskih živil: tu so stročnice, zelenjava, meso, ribe, kaše in sadje. Celostno, brez izključevanja. Vse.. več>
Totaliteta, 2014, trda vezava,
Spletna cena: 19,99 €
Knjiga, ki kuha zlahka: - z veliko zelenjave, - z veliko sadja, - z veliko stročnic, - z nekaj super živili, - pa tudi s pujsom in piščetom. Zlahka nam razkriva ljubezen do kuhanja na prvi.. več>
Totaliteta, 2014, trda vezava,
24,99 € Spletna cena: 19,99 €
Kulinarični fenomen s Pogačarjevega trga zdaj tudi v knjigi. Natančno razloženi recepti in postopki za domačo rabo za najbolj priljubljene jedi iz ponudbe tradicionalnih gostiln, sofisticiranih.. več>
Totaliteta, 2013, trda vezava,
29,90 € Spletna cena: 14,99 €
Knjiga je trdo vezana in opremljena z realnimi fotografijami, ima 360 strani in je delo domačih oblikovalcev, tiskarjev, pa tudi natisnjena je na slovenskem papirju. Domače sestavine s svežimi.. več>
Totaliteta, 2012, poltrda vezava,
19,90 € Spletna cena: 9,90 €
Totaliteta, 2011, trda vezava, 29,90 €
Še tretja, sveža in drugačna, iz serije uspešnic Ljubezen skozi želodec. Tokrat s podnaslovom Preprosto slovensko, saj se avtorja spoprimeta z izzivom žlahtnih slovenskih surovin. V knjigi so.. več>
Totaliteta, 2010, trda vezava, 29,90 €
Vale-Novak, 2010, mehka vezava, 14,99 €
Prikupna in energična Prekmurka, ki zadnje čase ob nedeljah pred kamerami kuha s svojim možem, nam že sedem let v kolumnah ženske priloge v branje ponuja svoje premisleke, izkušnje in ideje... več>
Vale-Novak, 2009, trda vezava, 29,90 €
Luka (založnik, urednik, pisatelj in kuhar) in Valentina (direktorica mode, recenzentka, kolumnistka in kuharica) sta skuhala že veliko jedi in prav tako prevedla mnogo kuharskih knjig, ki so.. več>
Totaliteta, 2015, mehka vezava,
Spletna cena: 27,95 €
Število obiskovalcev veganskega bloga kanadske socialne psihologinje Angele Liddon 'Oh She Glowes' – med njimi je gotovo tudi veliko naših – se iz meseca v mesec.. več>
Vale-Novak, 2008, mehka vezava, 29,00 €
Velika razlika med evropsko in azijsko kuhinjo se kaže vse od priprave, kuhanja in pečenja pa do postrežbe in hranjenja, lažje pa bo premostljiva z novo knjigo iz serije Osnovna kuharija. Avtorja.. več>
Vale-Novak, 2006, trda vezava, 33,00 €
Knjiga Jamie v Italiji, ki je pravkar izšla v slengovski slovenščini, je kulinarični potopis. Jamie vandranje čez različne pokrajine beleži z drobnimi anekdotami in fotografijami, a duha.. več>
Vale-Novak, 2005, trda vezava, 49,66 €
Z recepti (različne vrste peciva, oblivov, glazur, topli in hladni napitki) srednjeevropske slaščičarske tradicije se prepletajo zgodbe o kavarniški kulturi in njeni tristoletni tradiciji,.. več>
Totaliteta, 2017, trda vezava,
Spletna cena: 39,00 €
Nova knjiga o Plečniku je osrednje knjižno delo Plečnikovega leta 2017. Berljivo in dostopno delo nam prinaša sodoben pogled na Plečnika skozi optiko tujega poznavalca. V knjigi Noaha.. več>
Totaliteta, 2017, mehka vezava,
Spletna cena: 17,90 €
V ZDA je izšla 27.2. 2017, zdaj jo pozdravljamo v slovenskem prevodu. Berljiva in dostopa knjiga je obvezno čtivo za vse, ki iščejo pravo držo v razburkanem svetu. Drobna knjižica.. več>
Totaliteta, 2017, mehka vezava,
Spletna cena: 19,90 €
Navdihujoča knjiga, polna fotografij in ilustracij. Slovenska izdaja mednarodne uspešnice How to be Parisian Wherever you are. “Ne rabiš biti Francozinja, da bi bila.. več>
Totaliteta, 2016, trda vezava,
Spletna cena: 19,95 €
Glej, kdo kuha v knjigi: prav posebna kuharska knjiga, namenjena aktivnemu in ustvarjalno preživljanje prostega časa - z nasitnim rezultatom. Glej, kdo kuha je kuharska oddaja na Planet TV, v.. več>