Urednikov uvodnik
Poletje je že prestavilo v višjo prestavo in večina novih knjig, ki so namenjene za letošnje poletno branje, je že izšla. Marsikaj od tega predstavljamo tudi v tokratni.. več>
Novica
Izšla je nova Bukla, št. 134-135, julij–avgust 2017

Nova številka Bukle ponovno brezplačno prinaša novosti iz knjižnega sveta.

Urednik Samo Rugelj v uvodniku, naslovljenem z Ali pri nas res izhaja preveč knjig?, podrobno pregleda slovensko knjižno produkcijo. Gost naslovnega intervjuja je v Sloveniji živeči ameriški umetnostni zgodovinar dr. Noah Charney, ki je pred kratkim izdal dve knjigi. Poleg tega pa v poletni številki objavljamo še vrsto intervjujev. Čas za pogovor so si vzeli še: Ljudmil Dimitrov, Štefan Kardoš, Breda Karun, Franc Kattnig, Črt Poglajen in Arjan Pregl.

Dr. Manco Košir sta tokrat navdušili kar dve knjigi, in sicer Urbani menih in Darilo terapije. S tokratno številko vpeljujemo tudi novo rubriko, posvečeno Ljubljani, ki je prejela naziv Unescovo mesto literature. Gostja prvega zapisa je Svetlana Slapšak.

Poleg ostalih zanimivosti jedro revije tudi tokrat predstavljajo opisi knjižnih novosti. Pripravili smo jih več kot 125. Brezplačno tiskano izdajo revije Bukla lahko najdete v vseh dobrih knjigarnah, v večini slovenskih knjižnic in še na mnogih drugh lokacijah, kjer imajo radi knjige, prebirate pa jo lahko tudi na Facebooku.

Ali ste vedeli da revijo lahko prejemate tudi v svoj domači poštni nabiralnik?

  Košarica knjigarne  
V košarici ni knjig.
  Prednaročila  

Poti - PREDNAROČILO
24,90 €   19,90 €
  Poletno branje