Knjigarna Bukla
Knjiga
Osnove ljubezni in zla
Založba: Beletrina, 2016 http://www.lcd-module.com/?cams=cam44 Zbirka: Beletrina fetish chat sites Knjiga je izšla s finančno podporo JAK RS.
trda vezava, 179 str. my feee cam Mere: 21x14,5 cm, 329 g ISBN: 978-961-284-241-3
Spletna cena: 23,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

http://www.museedelagrandeguerre.eu/?WEBCAMS=granny-privat-tube iphone X gratis Sem se spet zmotil? Je mar možno, da bi se bil jaz zmotil? Ja, je, seveda.

source

enter Protagonist romana Ivan Hvalica je popotnik. Od beznic do bolj imenitnih lokalov, od druženja zgolj s svojo samoto do popivanja s propadlimi in propadajočimi politiki, podjetniki, vaškimi šerifi, umetniki in nazaj. Vse do ženske, ki ga ima, kljub vsemu, iskreno rada. Kar se izkaže za kapljo čez rob, ki protagonista z enosmerno letalsko vozovnico v žepu požene v svet in, tako upa, bliže k sebi. Ker se v zakotni kretski taverni – kjer dela kot natakar v sodelovanju s prijetnim, a s heroinsko odvisnostjo obremenjenim kuharjem – ne najde povsem, spet odpotuje. Naravnost v Prištino, kjer si denar – za v trenutkih neprištevnosti nabrane dolgove – služi kot mula kosovskega trgovca z organi. Tudi ta izlet ga sicer ne pripelje bliže k sebi, zato pa osnove zla osvoji do mere, ko se soočanje z ljubeznijo zdi manj strašno kot prej. In se vrne k ženski v Ljubljano.

paypal adult sites
Recenzija Bukla

iphone 6 + ratenkauf Slovenijo so ob osamosvojitvi podjarmile in ugrabile brezvestne barabe. Svoje delo so sistematično opravljale do tega trenutka in ne bodo nehale. Lažejo, kradejo, po drugi strani pa se (nerealizirane) vdajajo začasnim užitkom. Predvsem pa se šuntajo in sprožajo govorice. Eden njihovih domicilov je ljubljanska krčma (saj se vse dogaja v gostilnah) Istranka. Kaj naj si o njih misli naš junak, pisatelj Iztok Hvalica? Toliko se druži z njimi, da pozna vse finte lokalnih politikov in bogatinov. Pravzaprav se z njimi druži tako predano, da bi skoraj rad postal kot oni. Ali pa mogoče niti ne, malo barabinstva pa je nujnega, sicer bi ne prišel skozi mesec. Še dobro, da kasneje sreča slovenskega pesnika in pisatelja Jurija Hudolina in uspe začasno zbežati iz deželice pod Alpami, da bi se prečistil. Roman, ki se giblje med popolnoma fiktivnim, popolnoma preverljivim in popolnimi govoricami, a mu moramo končno vse verjeti, kot pač verjamemo romanom.

follow site
Aljaž Krivec; Bukla 127-128

http://marquisbroadcast.com/?CAMS=boy-sex-games&6eb=37 © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

http://www.ebz-pflege.de/?CAMS=free-voyeur-cam-sex&7c1=22