Knjigarna Bukla
Knjiga
Priporočnik za življenje
Izkoristi danosti življenja
trda vezava, 255 str. Mere: 24,5x17,5 cm, 510 g ISBN: 978-961-285-512-3
Spletna cena: 27,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

click Priporočnik za življenje se zelo poglobljeno in celostno ukvarja z bistvom življenja. Sledi dvema ciljema: kako živeti življenje na polno vsak trenutek in hkrati izpolniti osnovno poslanstvo človeškega življenja. Združuje najvišja učenja vrhunskih modrecev in avtorjeve lastne uvide ter spoznanja.

source link

"Edina pot v srečo je pot modrosti. Modrost je univerzalna, podarjena vsem, ustvarjena za vse. Kot sonce, ki sije za vse, ali dež, ki pada za vse; ne delata razlike. Skozi katera usta prihaja modrost, sploh ni pomembo. Pomembno je, da jo čim več ušes sliši." Avtor follow "Ne potrebujemo ničesar, da bi bili srečni. Sreča se nahaja znotraj našega fenomena. Sreča kot taka ne more biti izgubljena. Mis smo tisti, ki smo izgubili zavedanje o njej." Učitelj, Njegova svetost, Vishwaguru Paramhans Sri Swami Maheshwarananda

Večja kot je modrost, manjše je trpljenje in obratno. Vse težave in trpljenje imajo izvir v neznanju ter napačno razumljenih vlogah in identifikacijah, ki so povezane z odtujitvijo od resnične Biti.

Večina problemov, ki jih imamo, izvira iz globin naše osebnosti. Spremenimo sebe in spremenili bomo svet. Ker je svet takšen, kot ga vidimo mi, in verjemimo, da ga drugi vidijo drugače.

Sistematično in postopno se lotimo problemov. Vsakdanje življenje, ne jemljimo preresno.

Vsi problemi so v nas in vse rešitve so v nas.

Bodimo to, kar smo, ostanimo zvesti sebi in delajmo na uizboljšavah. Ne trudimo se bit nekaj, kar nismo! Predvsem pa živimo življenje, zajemajm ga z veliko žlico, ampak po pameti.

Veselimo se drobnih, pogosto samoumevnih stvari, ki jih sploh ne opazimo več. Začutimo hvaležnost, da lahko hodimo, gledamo, jemo, občudujemo, dihamo, razmišljamo.Nekajkrat na dan za nekaj trenutkov analizirajmo svoje misli in jih usmerimo v dobro.Ustvarimo v sebi lahkoten pogled, dober pogled na življenje in sebe.

here