Knjigarna Bukla
Knjiga
Kako biti Parižanka vedno in povsod
ljubezen, stil in razvade
Izvirnik:
How to be Parisian wherever you are (2014)
How to be Parisian wherever you are
Urejanje: Valentina Smej Novak
Prevod: Goga Gordana Sredojević
Založba: Totaliteta, 2017
mehka vezava, 253 str.
Mere: 20,3x14 cm, 598 g
ISBN: 978-961-94115-4-4
Spletna cena: 19,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

 Navdihujoča knjiga, polna fotografij in ilustracij. Slovenska izdaja mednarodne uspešnice How to be Parisian Wherever you are.

“Ne rabiš biti Francozinja, da bi bila Parižanka.” – Karl Lagerfield

Kaj in kdo sploh je Parižanka? Pred nami je duhovita in navdihujoča rešitev zagonetke. 
Od kod prihaja ta nonšalantnost, ta šik slog, za katerega se sploh ne trudi? Kako neguje ta poseben smisel za tako čudovito neurejeno pričesko? Katere knjige ima na polici, kako pripravi večerjo in o čem teče debata?

Recenzija Bukla

Francoska štiriperesna deteljica predstavlja sodoben življenjski vodnik za vsako žensko. Mednarodna uspešnica v duhovitem in ironičnem slogu razkriva skrivnosti Francozinj, ki znajo povsem običajnemu dnevu nadeti filmski filter. Parižanka je intelektualka z okusom in smislom za preprostost, včasih je melanholična in pogosto zmedena. Natanko ve, kaj si je vredno privoščiti in čemu se odreči. Če hočeš biti Parižanka, ti ni treba biti popolna, najpomembneje je, da se dobro počutiš v svoji koži. Parižankina filozofija odnosa do življenja je ujeta v tej estetski knjigi z nasveti o življenjskem stilu, hrani ter užitku, ljubezni in odnosih nasploh. Z upoštevanjem idej v knjigi, okusno olepšani s fotografijami in ilustracijami, lahko vsaka izmed nas izživi francosko fantazijo in se kot Parižanka sprehodi kar po domačih ­ulicah.

Pia Marincelj; Bukla 131

© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..