Knjigarna Bukla
Knjiga
Agencija za človeške vire
Izbor in spremna beseda: Gregor Bauman go here Grafike: Boštjan Pavletič enter
Založba: Sanje, 2017 http://bildungskreis-borken.de/?WEBCAMS=free-sex-chat-rooms-uk Zbirka: Hiša pesmi moms looking to kik Knjiga je izšla s finančno podporo JAK RS.
trda vezava, 141 str. hellporn Mere: 21,5x21,5 cm, 469 g adult cam roulette ISBN: 978-961-274-476-2 http://schiffshistorisches-archiv.de/?CAMS=inzest-chat
Spletna cena: 21,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

source url Dvojnemu albumu Janija Kovačiča in Ane Pupedan z naslovom Besne pesmi, izdanemu pri založbi Radio Študent se naposled pridružuje še Janijeva pesniška knjiga Agencija za človeške vire. Kolektivne sanje bodo. Delovne organizacije bodo. Tovarišica z nageljnom bo. Tovariš knjigovodja bo. Metafora bo. Zgodovinski spomin bo. Splošna katastrofa bo. Kava za dva bo. Dom kulture bo. Brezpogojne kapitulacije ne bo. Pesniška eksplozija Janija Kovačiča je. hot sex video online http://fim-formation.pro/?WEBCAMS=niagara-falls-cam Pesnik, ki je umel, da je človek nastal z naravno evolucijo (brez posebnega stvarjenja, brez popolne adaptacije, brez vnaprej dane uglašenosti med duhom in svetom), ki je neteološka in kaotična, bo v povezanih pesemskih nizih imenoval neimenljivo. Jani Kovačič, eden najvidnejših slovenskih kantavtorjev in izredno plodovit besedni ustvarjalec, pesnik, ki poje. Njegov opus obsega številne manj znane pesemske cikle, nemalo njih pa je odziv na dramatična dogajanja v zadnjem času (na čelu z begunsko problematiko, ki preizprašuje temelje evropskega človeka in humanizma). women sex free cam Izbor poezije in spremno besedo je pripravil Gregor Bauman. Grafike v knjigi so delo Boštjana Pavletiča.

Natis je gmotno podprla Javna agencija za knjigo RS.
       
Ustanovili smo Urad za intelektualno lastnino in Agencije za človeške vire.
Z našimi plačljivimi tečaji pridobite znanja kot nikjer drugje!
To je vaša dodana vrednost, prednost pred ostalimi!
Lahko se zmenimo na obroke od vaših prvih zaslužkov.

see url