Knjigarna Bukla
Knjiga
Ščurki
Izvirnik:
Kakerlakkene (1998)
Kakerlakkene
Prevod: Maja Lihtenvalner, Primož Ponikvar
Urejanje: Polona Meglič
Založba: Didakta, 2017
mehka vezava, 367 str.
Mere: 20x13,5 cm, 415 g
ISBN: 978-961-261-466-9
Spletna cena: 17,99 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

HARRY IMA POSEBNO NALOGO
Detektiv Harry Hole prispe v razbeljeni Bangkok. Norveškega veleposlanika so našli mrtvega v sobi dvomljivega motela in Harryja so poslali raziskat okoliščine. Očitno je, da ima veleposlanikova družina precej skrivnosti, toda le malokdo je pripravljen spregovoriti.

REŠITI MORA PRIMER IN PREPREČITI ŠKANDAL
Ko se Harry dokoplje do obremenilnih posnetkov nadzornih kamer, se stvari samo še bolj zapletejo. Ko izgine moški, ki mu je izročil posnetke, Harry spozna, da mu poleg neuspeha pri reševanju umora grozijo še druge ‒ veliko hujše ‒ nevarnosti.

source site TODA KOMU LAHKO ZAUPAš V NEZNANEM MESTU?

follow
»Nesbø piše kot angel. Kot Lucifer.«- The Philadelphia Inquirer

»Fantastično ... najbolj priljubljen izmed Nesbøvih zgodnejših romanov, ki s hladnim očesom ošvrkne življenje evropskih izseljencev v Aziji.«- The Irish Independent

follow site »Harry Hole bliskovito postaja eden izmed najbolj priljubljenih detektivov na planetu. Njegovi demoni so skoraj tako legendarni kot njegove sposobnosti opazovanja in analize.«- The Mirror (UK)

Avtor knjige  Jo Nesbø (1960) je poznan kot eden najboljših piscev kriminalk na svetu. Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu, navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Njegove knjige so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig. 

Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..