Knjigarna Bukla
Knjiga
Stori to
Navodilo za lepo vedenje
Založba: Sanje, 2017 enter site Zbirka: Sanje
trda vezava, 108 str. http://www.ebz-pflege.de/?CAMS=sexy-girls-having-sex&046=7b Mere: 21,5x14 cm, 258 g chat rooms online for teens ISBN: 978-961-274-503-5 strip club cam
Spletna cena: 12,95 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

go site Kako se mladec vede

http://eranet-smartgridsplus.eu/?cams=safe-porn-tube

http://www.openmind-tech.com/de.html/?CLICKWIN=aktuelle-iphone&dca=e7 1.Mladi človek se lepo vede, ker tako ugaja drugim, sebi pa pridobi spoštovanje.

get link

http://fpp.dk/?CAMS=best-free-live-sex-chat&39c=f1 http://fpp.dk/?CAMS=chaturbate-philippines&b02=34 2.Lepo se moramo vesti tudi, kadar smo sami: ker ima lepo vedenje veliko vrednost za red v duši; in ker mora lepo vedenje človeku preiti v stalno navado.

follow site

http://www.openmind-tech.com/en.html/?CLICKWIN=handy-ohne-vertrag-iphone-5&503=4c tchat video sexy 3. Telo naše mora biti vedno snažno: da si varujemo zdravje, da nismo nevšečni ljudem, ki se jim nesnaga studi in jim je duh umazanega telesa zoprn. get link Faksimile bontona iz leta 1929. Izdala in založila Jugoslovanska Orlovska zveza.

click here
Recenzija Bukla

see V faksimilih bontona iz leta 1929, ki ga je izvirno izdala Jugoslovanska Orlovska zveza, zdaj pa obudila založba Sanje, beremo same modrosti. »Mladi človek se lepo vede, ker tako ugaja drugim, sebi pa pridobi spoštovanje.« Namenjena je zlasti fantom, ki jih uči, kako skrbeti za svoje telo, se vesti v šoli ali cerkvi, kako ravnati z denarjem … Seveda so nekateri napotki konservativnejše narave in jih še dodatno zaznamuje starinski jezik, a knjigo pač moramo razumeti v zgodovinskem kontekstu. Tako na primer zapoveduje 120. napotek, ki spada v poglavje, naslovljeno Občevanje z deklicami: »Do deklic se vedemo obzirno: če do njih nismo vsiljivi in vpričo njih ne govorimo in ne storimo nič takega, s čimer bi žalili dekliško nežnost.« Navodila, kako naj se mladina vede, so s ščepcem soli lahko prav zabavno darilo.

see
Vanja Jazbec; Bukla 136

charlottesville va webcams © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

iphone 6s + finanzieren
Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..