Knjigarna Bukla
Knjiga
Biti jaz
Kako dvignemo misli na višjo raven, harmoniziramo svojo energijo in se rešimo iz pasti partnerja
Izvirnik:
You are enough; How to elevate your thoughts, align your energy and get out of the comparison trap (2016)
You are enough
Prevod: Jana Lavtižar
Založba: BP, 2017
trda vezava, 249 str. Mere: 20,5x13,5 cm, 409 g source ISBN: 978-961-7001-08-2 enter
Spletna cena: 23,94 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

follow url Biti jaz raziskuje, zakaj nas tako skrbi, kaj si o nas mislijo drugi, in kaj nam obsedenost s primerjanjem povzroča na telesni, mentalni, čustveni in duhovni ravni. Če ste utrujeni od tega, ker sami sebe kar naprej priganjate, in če imate dovolj svojega perfekcionizma, zaradi katerega v svojih očeh nikoli niste tako dobri kot drugi, boste v knjigi našli praktična orodja, ki vam bodo pomagala, da se izvijete iz pasti primerjanja. Naučili se boste, kako sami sebe sprejeti takšne, kakršni ste, in se oddahnili, spočili in se začeli veseliti ob občutku umirjenosti in lahkotnosti, ki ga to sprejemanje prinaša. Ali ste že siti tega, da sami sebe trpinčite? Imate dovolj mučnih občutkov, ki vam jih vzbuja nenehno primerjanje z drugimi?
Ali čutite, da nič, kar storite, ni dovolj dobro?
Pa ni treba, da je tako. Uganite, zakaj! Vaša vrednost vam je prirojena – ne morete si je prislužiti z dosežki in vedno novimi cilji … to pa pomeni, da je tudi ne morete izgubiti, celo kadar mislite, da nikakor še niste dosegli dovolj.
Čas je, da opustite negativne misli, da boste zaslužnejši, če boste več delali … misli, ki vam ne pustijo, da bi zakorakali naprej, misli, ki vas s stalnim primerjanjem priklepajo na mesto.
Čas je, da razumete, kaj vam skuša dopovedati telo, kadar pregorevate in se ženete čez vse meje v jalovem pehanju za občutkom višje lastne vrednosti, za dosežki in popolnostjo.
Dovolj dobri ste.
To zavedanje pa se začne tako, da se sprejmete. Ko se resnično sprejmete, spoznate, da ste v vsej nepopolnosti – popolni.
 
Cassie Mendoza-Jones je kineziologinja, naturopatinja in coachinja, ki živi v Sydneyju. Kot svoje poslanstvo čuti podporo ljudem, ki so na poti k sebi. Pomaga jim, da se prenehajo tako gnati in se zavedo, da so skrb zase, samozavest in sprejemanje sebe nekaj dosegljivega.

go to site
Recenzija Bukla

click here Če ste perfekcionist ali morda preveč kritični do sebe in vas mučijo občutki manjvrednosti, potem vam lahko avtorica, kineziologinja in naturopatinja, ponudi orodje, ki vas bo premak­nilo z mrtve točke proti bolj harmoničnemu in osredotočenemu jazu. V knjigi je predstavila celosten načrt, kako spremeniti svoje razmiš­ljanje, opustiti določene predstave o sebi ter se izogniti čust­venim konfliktom in bolečinam, ki jih prinaša obsedeno primerjanje sebe z drugimi. V skladu s sodobnimi trendi ni pozabila niti na neprijetne učinke neprestanega pregledovanja fotografij vaših znancev in prijateljev na družabnih omrežjih. Poleg povezovanja z notran­jim vodnikom, za večje zaupanje vase priporoča tudi odstranjevanje energijskih blokad, sproščanje čustvenega stresa, delo s kristali in meditacijo. Predvsem pa se morate sprejeti taki kot ste, in verjeti, da ste dovolj dobri.

Beti Hlebec; Bukla 136

follow site © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.