Knjigarna Bukla
Knjiga
Jedi iz sklede
Fotografije: Mitja Škrjanec sex play cam Urejanje: Barbara Remec http://pob.com/?CLICK-HERE-CAMS=www.livecam44.com
Založba: Kmečki glas, 2017
trda vezava, 152 str. http://www.vai.net/?WEBCAMS=teenage-webcam-site&3e9=cb Mere: 23x17, 558 g hidden camera sex ISBN: 978-961-203-466-5 www bazoocam
Spletna cena: 19,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Recenzija Bukla

http://www.ebz-pflege.de/?CAMS=free-web-chat&ab6=9a Avtorica te imenitne kuharice, ki tako z besedo kot fotografijo mami in vabi k ustvarjanju, je knjigo napolnila z recepti jedi, tematsko vezanimi na letne čase. Tako si bralec najprej cedi sline ob (bralnem) okušanju dobrot iz skled, obloženih s solatkami, juhami pa tudi sladkimi grižljaji, ki jih je navdahnila svežina pomladi. Nato uživa ob pestrosti poletne mize, na kateri se v skledah znajde bogastvo z vrtov in iz gozda, iz katerih avtorica knjige pričara zares imenitne dobrote. Jesen prinaša polnost in zrelost okusov najboljšega iz narave in vabi k uživanju jedi, ki v mrakobnih dneh pogrejejo dušo in telo, za konec pa nas zima zaziba v boljše razpoloženje in nam podarja energijo z dobrotami, vezanimi na našo tradicijo in oplemenitenimi z izvrstnimi ustvarjalkinimi domislicami. Vse dobrote, ki se na koncu znajdejo v skledah in skledicah, so pripravljene iz svežih, sezonskih živil lokalne pridelave. Ljubezen, ki jo je avtorica te knjige prelila tako v ustvarjanje svojih dobrot kot tudi v samo knjižno delo (sicer pa brez ljubezni ne gre in v potrditev tega že v uvodu navede stari slovenski pregovor, ki pravi: »Skleda zelja v ljubezni je boljša kot pitan vol v sovraštvu.«), se bo med prebiranjem zagotovo dotaknila tudi vas in vas nagovorila k pripravi slastnih jedi, s katerimi boste mojstrsko polnili sklede in navduševali vse okrog sebe.

follow url
Vesna Sivec Poljanšek; Bukla 138-139

adult free cam © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

http://www.museedelagrandeguerre.eu/?WEBCAMS=live-skype-girls
O knjigi

http://pob.com/?CLICK-HERE-CAMS=cam4-4 Slastne domače jedi so tokrat pripravljene v sodobnejši podobi – ponujene so v skledi ali skledici, da jih lahko jemo le z žlico ali vilicami. Avtorica, znana po blagovni znamki Jagababa, je mojstrica domače kuhe, njena najpomembnejša vodila pa so: sveže, lokalno, sezonsko. Zato so recepti razdeljeni po letnih časih in pripravljeni s sestavinami, ki so nam takrat na voljo. V knjigi so zbrani raznovrstni recepti: bogate solate, enolončnice, krepke juhe, golaž s prilogami, testeninske sestavljenke, jedi s polento, ješprenjem, kašami žganci, pa tudi nekaj sladic. Ker so jedi ponujene s skledi, jih lahko jemo kjerkoli, ne le za mizo. Tako pripravljene jedi vas bodo navdahnile za pripravo jedi, ki so zdrave, sveže in okusne, hkrati pa primerne za različne priložnosti: kosilo ali večerjo, malico, piknik, hrano med potjo ali delom.

sex movie website