Knjigarna Bukla
Knjiga
Sestrstvo
Kako osvoboditi modro, divjo žensko v sebi
Izvirnik:
Rise sister rise
Rise sister rise
Prevod: Vera Čertalič watch
Založba: Eno, 2017
mehka vezava, 311 str. Mere: 22x14,5, 389 g ISBN: 978-961-6943-56-7
Spletna cena: 24,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Recenzija Bukla

 Avstralska duhovna pisateljica, učitel­jica, zdravilka in predavateljica, ki živi in dela v Londonu, je po večletni uspešni karieri v svetu oglaševanja končno prisluhnila silam, ki so vrele v njej in jo usmerile na popolnoma drugačno in novo pot. Pričujoča knjiga je njeno vabilo, da se tudi vi spomnite, kdo ste v resnici. Svoje prebujanje, spreminjanje in raziskovanje te duhovne poti je popisala kot priročnik, ki pomaga pri odpravljanju strahov in podedovanih vzorcev, zaradi katerih mnogo žensk ne zaupa lastni prirojeni moči in modrosti. Z različnimi orodji, kontemplativnimi premisleki, obredi in vajami, ki jih ponuja, nagovarja bralke, naj zberejo pogum, se postavijo zase, prepoznajo svojo vrednost in na glas povedo svojo resnico. Prepričana je, da morajo ženske prisluhniti svoji intuiciji in po njej delovati, osvoboditi morajo modro in divjo žensko v sebi, ter najprej zaceliti svoje rane in nato še svet, v katerem živimo.

Renate Rugelj; Bukla 140

© Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

O knjigi

enter site Knjiga Sestrstvo je vodnik k soustvarjanju povsem novega arhetipa za ženske v časih prebujanja. Poziva jih, naj se ne držijo ob strani, temveč naj se postavijo zase, povedo svojo resnico in prevzamejo vodstvo. Ponuja orodja in kontemplativna vprašanja, obrede in vaje, s katerimi laže prisluhnejo svoji intuiciji in delujejo po njej, zberejo pogum, da so videne in slišane, prepoznajo svojo vrednost in zacelijo najprej sebe in nato še svet, v katerem živimo.
Svet je pripravljen na več žensk, ki neomajno zaupajo svoji intuiciji. Več žensk, ki verjamejo v svoje zdravilstvo in ga širijo. Več žensk, ki so si prilastile moč, ki poznajo svojo vrednost in ne zbledijo ob mimoidočem. Več žensk, ki se ne bojijo pokazati svetu, kdo so v resnici. Več žensk, ki se ne bojijo uspeha drugih. Več žensk, ki pripoznavajo, da smo vse na eni strani. Več žensk, ki razumejo pravi pomen sestrstva.

O AVTORICI
Rebecca Campbell je avtorica uspešnice Light is the New Black, duhovna učiteljica, mentorica in predavateljica. Po rodu je iz Avstralije, živi pa v Londonu. Po večletni uspešni karieri, priznanjih in nagradah v oglaševanju je prepoznala svojo poklicanost in se ji z dušo in srcem predala.

Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..