Knjigarna Bukla
Knjiga
Ozdravite svoj um
Vaš recept za celostnost s pomočjo medicine, afirmacij in intuicije
Izvirnik:
Heal your mind (2016)
Heal your mind
Prevod: Jernej Zoran Urejanje: Barbara Lipovšek see
Založba: Primus, 2017 go to site Zbirka: Louise
mehka vezava, 400 str. Mere: 22x14, 462 g
ISBN: 978-961-7033-07-6
Spletna cena: 24,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
O knjigi

Knjiga Ozdravite svoj um predstavlja nadaljevanje trislojnega zdravljenja, ki sta ga dr. Mona Lisa Schulz in Louise Hay predstavili v knjigi Vse je v najlepšem redu: ozdravite svoje telo s pomočjo medicine, afirmacij in intuicije.Tu se nanaša na različne vidike uma, od depresije, tesnobe in zasvojenosti do spomina, učenja in celo mističnih stanj.

V vsakem poglavju boste dobili »zdravilno izkušnjo« v okviru klinike »Vse je v najlepšem redu«, kjer dr. Mona Lisa preučuje primere in z medicinsko intuicijo razkriva težave – vsaka njena stranka ima svojstveno preteklost –, z Louise pa ponudi rešitve ter afirmacije, ki pomagajo okrepiti zdravje in dobro počutje.Kako ohraniti bistroumnost, poskrbeti za ravnovesje razpoloženja in nedotaknjen spomin, ko pa so naši možgani in telesa bombardirani z informacijami in vplivi z vseh strani? Knjiga je enkraten vir, ki združuje najsodobnejša znanstvena dognanja in sočutje ter modrost, in prinaša res uporabne odgovore.

see url

enter site  O AVTORICAH

watch

go site Mona Lisa Schulz, dr. med., je mednarodno priznana strokovnjakinja na področju medicinske intuicije in medicine na ravni um–telo. Je avtorica ali soavtorica knjig, bjavljenih v 27 jezikih, vključno z delom Vse je v najlepšem redu, ki ga je napisala z Louise Hay. Je doktorica medicine, specialistka na področju psihiatrije, obenem pa ima doktorat iz znanosti na področju možganov. 

follow site Louise L. Hay, avtorica mednarodne uspešnice Življenje je tvoje oz. Ozdravite!, je bila metafizična predavateljica in učiteljica, ki je več kot trideset let pomagala ljudem po vsem svetu odkrivati ter izkoriščati vse zmožnosti njihovih lastnih ustvarjalnih sil za osebnostno rast in samozdravljenje.

Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..