Knjigarna Bukla
Knjiga
Razcvet zavesti
Spremna beseda: Igor Kononenko follow Fotografije: Anton Žižek, Marjan Kos camhub
Založba: Društvo Razcvet zavesti, 2017
mehka vezava, 232 str. http://lenas-sun.at/?WEBCAMS=free-adult-sex-cams Mere: 22x14,5, 383 g source site ISBN: 978-961-288-133-7 watch
Spletna cena: 22,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Vse izdaje te knjige
Format
Redna cena
Popust
Prihranek
Spletna cena
22,00 €
0 %
0,00 €
19,60 €
20 %
3,92 €
Recenzija Bukla

 Življenje ni preprosto, ljudje se sprašujemo in stremimo k nečemu več, k tistemu nevidnemu, kar v globinah poganja naše bivanje in ga osmišlja. Viktorija Kos na inovativen in izredno zanimiv način – v pogovoru med prijateljema Bogomilom in Aleksandrom – prek modrih misli in zgodb mislecev ter pisateljev razkriva plasti, ki jih pravzaprav vsi iščemo na svoji poti življenja, da si osmislimo naše bivanje, ki sega prek materialnega v samo bit bivanja in ima različna imena – morda je najlepše prav Ljubezen – ki je vseobsegajoča Svetloba, Radost, odsotnost ega in čisto bivanje. Berite knjigo Razcvet zavesti, da boste bliže sebi in s tem sočloveku ter življenju samemu. Kabir pravi: »Ko si končno prišel do oceana Radosti, ne pojdi stran žejen. Pred teboj je čista voda, pij jo v dušku. Ne sledi prividu, ampak poti, ki vodi k Nektarju. Modreci so ga pili, opiti od ljubezni si želijo le ljubezen.« Ljubezen je najvišja možna izpolnitev človeka.

sistersex
Sabina Burkeljca; Bukla 140

go to site © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

onefoxybbw
O knjigi

cam girls site Preobrazba zavesti človeštva se odvija z bliskovito naglico, na kar kaže tudi ponatis te knjige. Z veseljem smo z nekaj oblikovnimi spremembami in vsebinskimi dopolnili pripravili drugo izdajo. Resnično védenje je prikrito. Ljudje ga iščejo v višinah neba in globinah morja, nevedoč, da ga lahko najdemo le v sebi, v svoji notranjosti. Ko se podamo vase, se odpremo iz popka kot cvet in se razcvetimo v sončni svetlobi. Le kdor je spoznal sebe, zavest, ki preveva vsa bitja, pozna skrivnost življenja. V srčiki nas samih je višji Jaz, zavest, ki se ne spremeni, čeprav se okoliščine neprestano spreminjajo. Ne bi je smeli zamenjati z umom, čustvi ali intelektom. V minevanju ciklusov, vekov in let je sijoča zavest tista, ki nikoli ne vzide, niti ne zaide. Zavest opazuje celotno dramo življenja. Verjamemo, da obstaja nekaj, kar presega veselje in žalost, dobro in slabo, zemeljsko življenje in smrt. Zavest se nikoli ne rodi, niti ne umre. Modreci nas spominjajo na to, da je cilj človeškega življenja spoznati večno duhovno počelo v človeku – zavest. Šele ko se nam razkrije resnična narava našega bitja, ki je popolna svoboda in radost, lahko uživamo življenje.
Pričujoča knjiga razkriva proces prebujanja človeške zavesti. Vsebuje navedke modrecev, kot so bili Pitagora, Heraklit, Buda, Lao Zi, Sokrat, Jalal al-Din Rumi, Kabir idr., umetnikov, filozofov in kvantnih fizikov ter zgodbe iz zakladnice modrosti.
Pogovori o prebujajočem se človeku so napisani v dialogu, zato je besedilo bolj živo in nas neposredno nagovarja. Besede modrecev so kot blagodejen dež, ki namoči izsušeno prst našega srca, ki ozeleni, postane voljna in rahla, da lahko vzklije novo življenje. Z nami delijo svojo bolečino, kako so se borili z nižjim jazom in nas spominjajo na to, da se lahko le kdor pije nektar Ljubezni, očisti vseh napak. Pravijo, da naše oči niso bile ustvarjene le zato, da bi gledale sončni vzhod in zahod, travnike živopisnih cvetlic ipd., ampak, da bi zrle velike skrivnosti notranjih svetov, žarečo Svetlobo Zavesti. Prav tako naša ušesa niso bila ustvarjena samo z namenom, da poslušamo drug drugega, ptičje petje ipd., ampak lahko slišimo Božansko Glasbo, ki prešinja vse ravni bivanja.
Kdor hrepeni po odkritju pravega védenja, po tem, da stre okove uma in postane svoboden, mu je v knjigi predstavljena metoda, s pomočjo katere so modreci in resnični iskalci resnice zrli večne Skrivnosti. Opiti od Ljubezni so odvedeni v kraj, kjer ni žalosti in bolečine, temveč le radost, kjer je vse prežeto z Ljubeznijo.

sex porno live