Knjigarna Bukla
Knjiga
Upravljalec realnosti
Izvirnik:
Veršitelʹ realʹnosti (2016)
Veršitelʹ realʹnosti
Prevod: Miroslava Jakopec follow link Urejanje: Barbara Lipovšek
Založba: Primus, 2018 Zbirka: Nezavedno
mehka vezava, 199 str.
Mere: 22x14 cm, 274 g
ISBN: 978-961-7033-22-9
Spletna cena: 19,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

 Realnost ima dve obliki: fizično, ki se je lahko dotaknemo, in metafizično, ki je zunaj zaznav, vendar ni zato nič manj objektivna. V nekem smislu je svet neskončno dualno zrcalo. Na eni strani je snovno vesolje, na drugi se razprostira nesnovno prostranstvo različic. Energija misli lahko pod določenimi pogoji materializira katerega od sektorjev prostranstva različic. Človeku je dana sposobnost oblikovati sloj svojega sveta – svojo posebno resničnost.

V tem pomenu je človek Bog. Vendar mora biti izpolnjen pogoj: upravljalec si mora vzeti svojo pravico upravljanja. Če nekdo misli, da je sposoben upravljati realnost, se mu bo ta podredila. Če človek tega ni zmožen, realnost upravlja z njim. Vedno dobiš tisto, kar si izbereš.

Če človek vzame usodo v svoje roke, okoliščine takoj izgubijo svojo navidezno usodno neizbežnost. Vse je zelo preprosto. Če želite biti Upravljalec svoje usode, je to v vaši moči.

Dualno zrcalo se bo vedno strinjalo z vašo izbiro. Vprašanje je le, ali vi znate ravnati z njim. Ko magija prenikne v vaš vsakdan, postanete Upravljalec svoje resničnosti.

Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga. Poleg tega avtor v knjigi odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.

see url