Knjigarna Bukla
Knjiga
Upravljalec realnosti
Izvirnik:
Veršitelʹ realʹnosti (2016)
Veršitelʹ realʹnosti
Prevod: Miroslava Jakopec go site Urejanje: Barbara Lipovšek get link
Založba: Primus, 2018 Zbirka: Nezavedno
mehka vezava, 199 str. Mere: 22x14 cm, 274 g follow ISBN: 978-961-7033-22-9
Spletna cena: 19,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

 Realnost ima dve obliki: fizično, ki se je lahko dotaknemo, in metafizično, ki je zunaj zaznav, vendar ni zato nič manj objektivna. V nekem smislu je svet neskončno dualno zrcalo. Na eni strani je snovno vesolje, na drugi se razprostira nesnovno prostranstvo različic. Energija misli lahko pod določenimi pogoji materializira katerega od sektorjev prostranstva različic. Človeku je dana sposobnost oblikovati sloj svojega sveta – svojo posebno resničnost.
V tem pomenu je človek Bog. Vendar mora biti izpolnjen pogoj: upravljalec si mora vzeti svojo pravico upravljanja. Če nekdo misli, da je sposoben upravljati realnost, se mu bo ta podredila. Če človek tega ni zmožen, realnost upravlja z njim. Vedno dobiš tisto, kar si izbereš.

Če človek vzame usodo v svoje roke, okoliščine takoj izgubijo svojo navidezno usodno neizbežnost. Vse je zelo preprosto. Če želite biti Upravljalec svoje usode, je to v vaši moči.

Dualno zrcalo se bo vedno strinjalo z vašo izbiro. Vprašanje je le, ali vi znate ravnati z njim. Ko magija prenikne v vaš vsakdan, postanete Upravljalec svoje resničnosti.

Knjiga Upravljalec realnosti je nadaljevanje mednarodnih uspešnic iz serije Transurfing realnosti, nekateri jo imenujejo kar šesta knjiga, saj vsebuje dodatna pojasnila in praktične nasvete s primeri uporabe načel transurfinga. Poleg tega avtor v knjigi odgovarja na najbolj tipična vprašanja bralcev in opozarja na najpogostejše napake transurferjev.

source url
Recenzija Bukla

go Si predstavljate, kako je, ko zmoreš tudi na navidezno slabe, negativne življenjske situacije pogledati s pozitivne plati in jih obrniti sebi v prid? Vadim Zeland, nekdanji ruski raziskovalec kvantne fizike, zdaj pa že vrsto let avtor uspeš­nic s področja tako imenovanega transurfinga, edinstvene tehnike upravljanja z realnostjo, uči prav to, kar se zdi mnogim nejevernim Tomažem nemogoče: če spremenimo pogled na svet, lahko zaživimo povsem osvobojeno in predvsem kakovostno. Kako? S tehnikami, ki jih je nanizal v svoji novi, šesti knjigi iz serije mednarodnih uspešnic Transurfing realnosti. V njej Zeland med drugim poudarja pomen zavestnega in izbranega zdravega prehranjevanja, kajti ko očistimo svoje telo strupov, postanejo (tudi) naše misli jasnejše, z njimi pa tudi naša (nova) dejanja, ki nas popeljejo v lepšo realnost. Knjiga je zasnovana na podlagi pisem, ki jih častilci transurfinga pošiljajo Zelandu, ta pa jim nanje odgovarja s podrobnimi razlagami in številnimi konkret­nimi pojasnili, ki bodo v pomoč vsem upravljavcem (lepše in nove) ­realnosti.

watch
Vesna Sivec Poljanšek; Bukla 143

get link © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

go