Knjigarna Bukla
Knjiga
Cavazza
biografski roman
Urejanje: Aleš Šteger, Jelka Ciglenečki http://blaupunkt.com/?games=jeux-hentai-furry
Založba: Študentska založba, 2011
mehka vezava Mere: 14,5x23 cm, 435 g
ISBN: 978-961-242-426-8
Spletna cena: 29,50 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

http://sexoporwebcams.net/chat-live/camefuze Vsako življenje je lahko roman. Za življenje Borisa Cavazze je en roman premalo.

click here

http://sexlive-camsex.com/porn-chat/nude-girl-snapchat-names Zgodba, ki jo je eden največjih igralcev našega prostora zaupal Vesni Milek, je stkana iz drobcev spomina, je kolaž trenutkov, otroških krivic, sramu, premagovanja ovir, vonjev, barv in razpoloženj. Vesna Milek je okruške spomina povezala v biografski roman, ki pripoveduje o nekem ranjenem otroštvu med drugo svetovno vojno in po njej, o obiskih komunistične partije v Milanu, padcu Mussolinija, prvih zaljubljenostih, prvih udarcih v boksarskem ringu, o poeziji Vitomila Zupana, preživetih nevihtah na morju, o Leningradu takoj po vojni, o usodni ljubezni, o bolečini ob izgubah.

enter site
Recenzija Bukla
Avtobiografski roman Borisa Cavazze, ki je spisan skozi perspektivo publicistke in pisateljice Vesne Milek. Silovita, čustvena in tragična izpoved našega velikega igralca in režiserja (»Prišel je trenutek, da moram nekaj povedati. Tako kot je. Zares.«), ki mu življenje ni prizanašalo ne z dobrim ne s slabim, ga obdarilo z mnogimi talenti in divjo življenjsko energijo, a ga hkrati velikokrat postavilo pred težke preizkušnje, za katere si vsak želi, da ga ne bi doletele. Skomprimirani in naturalistični slog, ki nas skozi življenje Cavazze požene v enem dahu.
Samo Rugelj

mobile omegle video chat © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

http://ses.fi/en/home/?web=xxx-live-sex