Knjigarna Bukla
Knjiga
Cavazza
biografski roman
Urejanje: Aleš Šteger, Jelka Ciglenečki 2 way sex cam
Založba: Študentska založba, 2011
mehka vezava kik friend finder dirty Mere: 14,5x23 cm, 435 g follow link ISBN: 978-961-242-426-8 http://maritime-elbe.de/?WEBCAMS=free-sex-in-london
Spletna cena: 29,50 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

source url Vsako življenje je lahko roman. Za življenje Borisa Cavazze je en roman premalo.

http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn

source link Zgodba, ki jo je eden največjih igralcev našega prostora zaupal Vesni Milek, je stkana iz drobcev spomina, je kolaž trenutkov, otroških krivic, sramu, premagovanja ovir, vonjev, barv in razpoloženj. Vesna Milek je okruške spomina povezala v biografski roman, ki pripoveduje o nekem ranjenem otroštvu med drugo svetovno vojno in po njej, o obiskih komunistične partije v Milanu, padcu Mussolinija, prvih zaljubljenostih, prvih udarcih v boksarskem ringu, o poeziji Vitomila Zupana, preživetih nevihtah na morju, o Leningradu takoj po vojni, o usodni ljubezni, o bolečini ob izgubah.

get link
Recenzija Bukla
Avtobiografski roman Borisa Cavazze, ki je spisan skozi perspektivo publicistke in pisateljice Vesne Milek. Silovita, čustvena in tragična izpoved našega velikega igralca in režiserja (»Prišel je trenutek, da moram nekaj povedati. Tako kot je. Zares.«), ki mu življenje ni prizanašalo ne z dobrim ne s slabim, ga obdarilo z mnogimi talenti in divjo življenjsko energijo, a ga hkrati velikokrat postavilo pred težke preizkušnje, za katere si vsak želi, da ga ne bi doletele. Skomprimirani in naturalistični slog, ki nas skozi življenje Cavazze požene v enem dahu.
Samo Rugelj

teens wichsen © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.