Knjigarna Bukla
Knjiga
Moški so z Marsa, ženske so z Venere
Klasični priročnik za razumevanje nasprotnega spola
Izvirnik:
Men Are from Mars, Women Are from Venus; The Classic Guide to Understanding the Opposite Sex (1992)
Men Are from Mars, Women Are from Venus
Prevod: Mojca Seliškar
Urejanje: Jurij Popov
Založba: Gnostica, 2012
mehka vezava, 317 str.
Mere: 23x14 cm, 421 g
ISBN: 978-961-229-117-4
Spletna cena: 25,70 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

 Klasični priročnik za razumevanje nasprotnega spola.

Knjiga ki vas pri reševanju nesoglasij med spoloma pelje na pravo pot.

go here

see url Težava ni v partnerju, ampak v vašem dojemanju partnerja in njegovih odzivov.

watch

watch »Gray vam ponuja Berlitzovo šolo srca, prevod in razumevanje tistega nenavadnega tujega jezika, ki ga govori vaša žena.« ─ US Today

 

Ključno spoznanje na katerem temelji pričujoča knjiga dr. Johna Graya Moški so z Marsa, ženske so z Venere je, da je različnost med ženskami in moškimi naravno stanje. Čeprav je strokovnjak za razlike in sporazumevanje med spoloma prostodušno prizna, da so tudi zanj njegova žena in njegove hčerke še vedno skrivnost. Zato knjiga ne zagovarja stališča, da je treba pri težavah v odnosih med spoloma vztrajati na spreminjanju partnerja, ampak vztrajati na spreminjanju načina, kako ga razumeti. Ponuja način, kako razumeti partnerja in njegova ravnanja ter kako spremeniti sebe in svoj odziv nanj. Za avtorja so to ključna vprašanja odnosa med spoloma.

Recenzija Bukla
Mednarodno uveljavljen strokovnjak s področja komuniciranja in razmerij med spoloma nas uči, da je različnost med moškimi in ženskami povsem naravno stanje. V dolgih letih znanstvenih raziskav, študija praktičnih primerov družinske terapije in številnih predavanj je za bralce širom sveta pripravil več knjižnih priročnikov, ki so vsi po vrsti postali uspešnice in so prevedeni v mnoge jezike. Da so moški z Marsa in ženske z Venere vemo tudi Slovenci že od leta 1994, ko je izšel prvi priročnik na to temo, ki danes velja za klasiko in pojasnjuje temeljne napake v dojemanju partnerjevih odzivov. Zdaj je pred nami sveža in prenovljena različica, ki bo marsikomu olajšala razumevanje nasprotnega spola.
Renate Rugelj; Bukla 77

source site © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..