Knjigarna Bukla
Knjiga
S trebuhom za kruhom
Fotografije: Maja Novak, Tjaša Košir http://maritime-elbe.de/?WEBCAMS=free-sex-in-london
Založba: samozaložba, 2016
mehka vezava, 170 str. http://detvo.ecc-kompetenz.com/?WEBCAMS=chat-gay-free-bull Mere: 21x15 cm, 391 g http://fim-formation.pro/?WEBCAMS=partner-movie ISBN: 978-961-93975-4-1
Spletna cena: 16,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

source link V bogati knjigi bralec dobi izčrpne informacije o delu in življenju v tujini iz prve roke. Se želite odpotovati v ZDA in opravljati delo mentorja v skavtskem taboru? Kaj pa au pair in Nova Zelandija? Ali pa želite doživeti popolnoma novo izkušnjo kot stevardesa ali mornar v jahtni industriji? Poleg tega pa vam source url Mayita v knjigi ponudi tudi kratek opis popotniških del, ki jih lahko opravljate medtem, ko potujete po svetu. Knjiga vam bo dala informacije in motivacijo, ki jih potrebujete, ko se odločite za pot s trebuhom za kruhom.

Recenzija Bukla

teens wichsen Maja Novak, ki jo pod imenom Mayita najdete na družbenih omrežjih in na njeni spletni strani, je po duši popotnica, ki uživa v življenju in z veseljem deli svoje izkušnje in nasvete. V svoji novi knjigi se je nekoliko bolj posvetila možnostim dela v tujini in nam v nekaj poglavjih na zelo praktičen način in z vsemi najnujnejšimi informacijami predstavila svoje izkušnje dela v ZDA (skavtski kamp) in Kanadi, na Novi Zelandiji (au-pair), v jahtni industriji in pa popotniško delo v Južni Ameriki, te pa je popestrila tudi z izpovedmi in nasveti prijateljev, ki delajo v tujini. Informativno in srčno pisanje ter dobra izhodiščna točka za tiste, ki vas mika življenje na tujem in želite loviti tudi zunaj domačega ribnika.

2 way sex cam

http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn Klara Jarc; Bukla 129-130

kik friend finder dirty

get link © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

follow link