Knjigarna Bukla
Knjiga
Naravne rešitve za radiacijo
Soavtor: Dario Cortese, Klemen Božnik, Ana Vovk Korže
mehka vezava, 169 str.
Mere: 24,5x19 cm, 576 g
ISBN: 978-961-94031-1-2
Spletna cena: 24,80 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

source url Sevanja, ki smo jim izpostavljeni, so iz dneva v dan večja.  V knjigi Naravne rešitve za radiacijo je opisano, kako jih prepoznati in kar je še bolj pomembno, spoznati preverjene metode, kako se lahko pred njimi obvarujete oz kako lahko sanirate posledice, če ste obsevanju bili izpostavljeni.

source link  Dejstvo je, da svet postaja vse bolj nevaren in nezdrav kraj. Hkrati je dejstvo, da bomo, če/ko se kaj zgodi, verjetno prepuščeni sami sebi. To nas je spodbudilo, da smo združili moči in poklicali na pomoč tudi kolege iz drugih držav ter zbrali zanesljive informacije in preverjene rešitve za zmanjšanje tveganj, ki jih danes prinaša radioaktivno sevanje.

Naučite se prepoznati sevanja, in kar je še pomembnejše, spoznajte preverjene metode, kako se lahko pred njimi obvarujete oz. kako lahko sanirate posledice, če ste bili izpostavljeni sevanju.

Če pa norost svetovnih voditeljev ali teroristov uide z vajeti, bodo taka spoznanja odločilna za preživetje in zdravje prihodnjih rodov.

teens wichsen  

http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn O ČEM BOSTE BRALI V NOVEM PRIROČNIKU Naravne rešitve za radiacijo

get link •  Koliko smo že izpostavljeni radioaktivnemu sevanju?

• Kakšna tveganja predstavljajo različni diagnostični postopki in terapije, ki uporabljajo obsevanje?

2 way sex cam • S katerimi naravnimi pripravki lahko omejimo posledice medicinskega obsevanja?

kik friend finder dirty • Koliko živil je radioaktivno obsevanih?

follow link • Koliko sevajo različni gradbeni materiali, gnojila in razni sodobni izdelki?

http://maritime-elbe.de/?WEBCAMS=free-sex-in-london • Koliko se lahko zavarujemo pred poškodbami, ki jih prinašajo različna sevanja radioaktivnih snovi?

http://detvo.ecc-kompetenz.com/?WEBCAMS=chat-gay-free-bull • Kaj storiti, če pride do večje kontaminacije okolja, v katerem živimo?

http://fim-formation.pro/?WEBCAMS=partner-movie • Kako ukrepati, če bi prišlo do havarije na nuklearki ali do uporabe atomskega orožja?

• Kako delujejo različni naravni pripravki in kako jih pravilno uporabiti?

• Kako obvarovati tla in rastline pred kontaminacijo?

• Preprosti načini za čiščenje že kontaminiranih tal …

Želeli bi si, da takega priročnika ne bi potrebovali. Ker pa svet postaja vse bolj nevaren kraj, tudi ohranjanje zdravja v njem zahteva vse več znanj in spretnosti. Obvladovanje pripravkov in poznavanje napotkov, ki jih natančno opisujemo v knjigi, lahko odločilno vplivata na zdravje vas in vašega okolja. Zato je dobro vedeti.