Knjigarna Bukla
Knjiga
Vikingi s Pipija
Zgodbe za pogumne mulce
Ilustracije: Maja Lesjak
Založba: samozaložba, 2016
mehka vezava, 47 str.
Mere: 21x21 cm, 213 g
ISBN: 978-961-283-689-4
Spletna cena: 15,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

http://sexlive-camsex.com/porn-chat/nude-girl-snapchat-names Knjiga Vikingi s Pipija, ki je pred vami, prinaša štirinajst izvirnih zgodb o podvigih skrivnostnih in pogumnih mornarjev. 

mobile omegle video chat Junaki s severa po nesrečnem brodolomu novi dom in razburljive pustolovščine najdejo na prijaznem tropskem otoku z imenom Pipi.
Tamkajšnje prigode in nezgode so spletene v napete zgodbe, začinjene s humorjem.

click here Poleg najmlajših bodo gotovo pritegnile tudi odrasle bralce, saj odsevajo drobne življenjske resnice in sporočilo, da je nove priložnosti mogoče najti na zelo nenavadnih krajih. 

enter site
http://sexoporwebcams.net/chat-live/camefuze Maja Božiček je uresničevalka načrtov in sanj. Avanturistka z diplomo iz teologije in profesionalna potapljačica v cirkusu rada pleše po oblakih in se potaplja z morskimi psi.

http://ses.fi/en/home/?web=xxx-live-sex V morskih globinah nabira školjke in zgodbe, plava z mantami in deli skrivnosti z morskimi dečki.

http://blaupunkt.com/?games=jeux-hentai-furry Ko se ne potaplja, ustvarja in piše. Najraje s svojima nečakoma Maksom in Oskarjem, ki jo vsakič znova popeljeta v bogastvo otroške domišljije.

Maja je raziskovalka od majhnih nog, saj je z družino pohajkovala že v plenicah, nemirni duh in radovednost pa sta jo iz Bistrice ob Sotli popeljala v tople, tropske kraje vse do Indije, Jamajke, Kolumbije, Filipinov, Balija, Indonezije, Tajske, Madagaskarja, Filipinov, Kitajske …

Ko utegne, skoči na Pipi, kjer se z Vikingi pomeri v kokometu in si, najraje v družbi Suhca, Arturja in Izadore, privošči kakšen osvežilen kokos. Kdo ve, mogoče nekega dne skupaj z Vikingi poleti na …