Knjigarna Bukla
Knjiga
Vikingi s Pipija
Zgodbe za pogumne mulce
Ilustracije: Maja Lesjak
Založba: samozaložba, 2016
mehka vezava, 47 str.
Mere: 21x21 cm, 213 g
ISBN: 978-961-283-689-4
Spletna cena: 15,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

Knjiga Vikingi s Pipija, ki je pred vami, prinaša štirinajst izvirnih zgodb o podvigih skrivnostnih in pogumnih mornarjev. 

see url

Junaki s severa po nesrečnem brodolomu novi dom in razburljive pustolovščine najdejo na prijaznem tropskem otoku z imenom Pipi.
Tamkajšnje prigode in nezgode so spletene v napete zgodbe, začinjene s humorjem.

source link Poleg najmlajših bodo gotovo pritegnile tudi odrasle bralce, saj odsevajo drobne življenjske resnice in sporočilo, da je nove priložnosti mogoče najti na zelo nenavadnih krajih. 


follow site Maja Božiček je uresničevalka načrtov in sanj. Avanturistka z diplomo iz teologije in profesionalna potapljačica v cirkusu rada pleše po oblakih in se potaplja z morskimi psi.

V morskih globinah nabira školjke in zgodbe, plava z mantami in deli skrivnosti z morskimi dečki.

Ko se ne potaplja, ustvarja in piše. Najraje s svojima nečakoma Maksom in Oskarjem, ki jo vsakič znova popeljeta v bogastvo otroške domišljije.

Maja je raziskovalka od majhnih nog, saj je z družino pohajkovala že v plenicah, nemirni duh in radovednost pa sta jo iz Bistrice ob Sotli popeljala v tople, tropske kraje vse do Indije, Jamajke, Kolumbije, Filipinov, Balija, Indonezije, Tajske, Madagaskarja, Filipinov, Kitajske …

go here Ko utegne, skoči na Pipi, kjer se z Vikingi pomeri v kokometu in si, najraje v družbi Suhca, Arturja in Izadore, privošči kakšen osvežilen kokos. Kdo ve, mogoče nekega dne skupaj z Vikingi poleti na …