Knjigarna Bukla
Knjiga
Vikingi s Pipija
Zgodbe za pogumne mulce
Ilustracije: Maja Lesjak
Založba: samozaložba, 2016
mehka vezava, 47 str.
Mere: 21x21 cm, 213 g
ISBN: 978-961-283-689-4
Spletna cena: 15,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

source link Knjiga Vikingi s Pipija, ki je pred vami, prinaša štirinajst izvirnih zgodb o podvigih skrivnostnih in pogumnih mornarjev. 

http://maritime-elbe.de/?WEBCAMS=free-sex-in-london

teens wichsen Junaki s severa po nesrečnem brodolomu novi dom in razburljive pustolovščine najdejo na prijaznem tropskem otoku z imenom Pipi.
Tamkajšnje prigode in nezgode so spletene v napete zgodbe, začinjene s humorjem.

http://detvo.ecc-kompetenz.com/?WEBCAMS=chat-gay-free-bull

http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn Poleg najmlajših bodo gotovo pritegnile tudi odrasle bralce, saj odsevajo drobne življenjske resnice in sporočilo, da je nove priložnosti mogoče najti na zelo nenavadnih krajih. 

http://fim-formation.pro/?WEBCAMS=partner-movie

get link
source url Maja Božiček je uresničevalka načrtov in sanj. Avanturistka z diplomo iz teologije in profesionalna potapljačica v cirkusu rada pleše po oblakih in se potaplja z morskimi psi.

V morskih globinah nabira školjke in zgodbe, plava z mantami in deli skrivnosti z morskimi dečki.

2 way sex cam Ko se ne potaplja, ustvarja in piše. Najraje s svojima nečakoma Maksom in Oskarjem, ki jo vsakič znova popeljeta v bogastvo otroške domišljije.

kik friend finder dirty Maja je raziskovalka od majhnih nog, saj je z družino pohajkovala že v plenicah, nemirni duh in radovednost pa sta jo iz Bistrice ob Sotli popeljala v tople, tropske kraje vse do Indije, Jamajke, Kolumbije, Filipinov, Balija, Indonezije, Tajske, Madagaskarja, Filipinov, Kitajske …

follow link Ko utegne, skoči na Pipi, kjer se z Vikingi pomeri v kokometu in si, najraje v družbi Suhca, Arturja in Izadore, privošči kakšen osvežilen kokos. Kdo ve, mogoče nekega dne skupaj z Vikingi poleti na …