Knjigarna Bukla
Knjiga
Cantervillski duh
Izvirnik:
Kentervilʹskoe prividenie (2015)
Kentervilʹskoe prividenie
Priredba: Olga Pilipenko follow link Ilustracije: Jevgenija Čistotina http://maritime-elbe.de/?WEBCAMS=free-sex-in-london Prevod: Andreja Kalc http://detvo.ecc-kompetenz.com/?WEBCAMS=chat-gay-free-bull
Založba: Morfemplus, 2016
trda vezava, 68 str. http://fim-formation.pro/?WEBCAMS=partner-movie Mere: 30x22 cm, 535 g ISBN: 978-961-6988-48-3
Spletna cena: 29,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

source url Povest, novela, pravljica

get link

source link Sodobniki so pripoved Oscarja Wilda Cantervillski duh opredeljevali z najrazličnejšimi izrazi. In res gre za čudovit primer klasične proze, ki jo še vedno težko ujamemo z običajnimi opisi, postala pa je tudi del zlatega kanona svetovne književnosti. Slednje se ni zgodilo po naključju, saj Wildova mojstrovina spominja na porcelanast kipec. Zgodba je prepletena z dobroto in sočutjem, ki ju tako zelo pogrešamo v sodobnem svetu, liričen zaključek pa vzdraži dušo in v njej prebudi nekaj dobrega. K temu moramo prišteti še čarobne ilustracije, ki bodo dodatno spodbudile bralca, da se ga bo zgodba resnično dotaknila.

Recenzija Bukla

teens wichsen To je zgodba o družini ameriškega diplomata, ki se naseli v Cantervillskem dvorcu, in o utrujenem duhu sira Simona de Cantervilla, ki že več kot 300 let straši po dvorcu in preganja njegove prebivalce. Duh presenečen ugotovi, da Američani pravzaprav ne verjamejo vanj – dajejo mu mazila proti rožljanju verig, čistijo krvave madeže in ga skoraj ignorirajo, pobalinska dvojčka pa mu za dobro mero pripravljata pasti in ga strašita. Klasična zgodba, ki jo je Wilde napisal kot komentar britanskega plemstva, je pospremljena z rahločutnimi ilustracijami, ki s svojimi detajli popeljejo v navihan in čaroben svet pisanih karakterjev.

2 way sex cam
Klara Jarc; Bukla 131

http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

kik friend finder dirty
Kdor je kupil to knjigo, je kupil tudi..