Knjigarna Bukla
Knjiga
Darilo terapije
Odprto pismo novi generaciji terapevtov in njihovim klientom
Izvirnik:
The gift of therapy
The gift of therapy
Prevod: Maja Krajnc, 1951–
Urejanje: Samo Rugelj
Strokovni pregled: Miran Možina
Založba: UMco, 2017
Zbirka: Preobrazba
mehka vezava, 354 str.
Mere: 21x15 cm, 471 g
ISBN: 978-961-6954-74-7
Redna cena: 24,90 €
Popust: 10 %
Prihranek: 2,49 €
Spletna cena: 22,41 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi

see Darilo terapije je pronicljiva in bogata zbirka dognanj o koristnih in pozitivnih učinkih pa tudi o pasteh psihoterapije, ki jo je napisal Irvin D. Yalom, najbrž najbolj znani živeči psihoterapevt (v prevodu že imamo njegovo knjigo Rabelj ljubezni). Skozi resnične primere nam priz­nani profesor z dolgoletno prakso v knjigi ilustrira in doživeto opisuje različnost in kompleksnost težav, s katerimi se klienti obračajo po pomoč k strokovnjakom, obenem pa pokaže, kako občutljivo delo je psihoterapija.

finanzierung iphone 6s + Yalom v Darilu terapije bralcu ponudi svež, iskren in pronicljiv vpogled v specifično dinamiko odnosa med klientom in terapevtom, posebej pa opozarja na velik domet terapije, ki lahko služi ali pa (v primeru zlorabe) tudi škoduje obema stranema.

hot women sites Knjiga Darilo terapije je obvezno branje za vse, ki se poklicno ali pa ljubiteljsko ukvarjajo s področ­jem človeške psihe ter jih zanimata psihologija in psihoterapija. Hkrati pa Darilo terapije predstavlja jasen in uporaben priročnik za samopomoč tudi tistim, ki se znajdejo v stiski in si iz različnih razlogov ne poiščejo strokovne pomoči.

get link  

http://fpp.dk/?CAMS=african-american-men-dating&c7a=e3 cam 44 Dr. IRVIN D. YALOM (1931–) je ameriški profesor psihiatrije na Stanfordski univerzi, avtor mnogih cenjenih učbenikov in knjig, med drugim Eksistencialne psihoterapije in Teo­rije in prakse skupinske psihoterapije ter knjižne uspešnice Rabelj ljubezni in druge psihoterapevtske zgodbe (UMco, 2016). Poleg prispevka k učenju o skupinski psiho­terapiji je razvil tudi model eksistencialne psihoterapije, ki temelji na štirih danostih človeškega stanja: neizbež­nost smrti, svoboda pri oblikovanju svojega življenja, osamljenost ali izolacija in odsot­nost pomena oziroma smisla življenja. Za svoje psihoterapevtsko in strokovno delo je prejel različne nag­rade, njegova dela pa so prevedena v številne jezike. Je tudi mož, oče štirih otrok in trenutno dedek petim vnukom.

teenel.com  

go site »Ko se je pokvarila kljuka na vratih in teh ni bilo mogoče več nalahno zapirati, so pacienti reagirali na različne načine. Neka pacientka je redno porabila precej časa, ko je poskušala zapreti vrata, in se je vsak teden opravičevala, češ da jih je ona pokvarila. Veliko jih na to sploh ni bilo pozornih, nekateri niso mogli mimo tega, da me ne bi opozorili na okvaro in mi pred­lagali, naj kljuko vendarle popravim, nekateri pa so se spraševali, zakaj tako dolgo odlašam.« (iz knjige)

go here  

milf sex cams »Yalomovo Darilo terapije ni le vodič novim generacijam psihoterapevtov, ampak za najširši krog bralcev prepričljivo izlušči, kaj je tisto najdragocenejše, kar lahko psihoterapija pokloni sodobnemu človeku. Yalom je veliko darilo psihoterapiji.«

http://www.ebz-pflege.de/?CAMS=badteenwebcam.com-young&e56=15 – mag. Miran Možina, psihiater in psihoterapevt

philippine sex free  

iphone 10 in raten kaufen ohne vertrag »Knjigo priporočam vsakomur, še posebej pa tistim, ki so se  s srcem in odprto glavo pripravljeni učiti.«

enter – prof. dr. E. Thomas Dowds

enter site  

»Ko beremo Yaloma, on bere nas.«

– dr. Manca Košir

 

»Yalom je čarovnik, ki ničesar ne pusti zakritega.«

– Metro Times (Detroits)

follow link