Knjigarna Bukla
Knjiga
Enciklopedija življenja
Minute, meseci, tisočletja - kako dolgo kaj živi?
Izvirnik:
The Kingfisher encyclopedia of life
The Kingfisher encyclopedia of life
Prevod: Samo Kuščer 2 way sex cam
Založba: Učila International, 2017
trda vezava, 160 str. kik friend finder dirty Mere: 28,5x22 follow link ISBN: 978-961-00-3379-0 http://maritime-elbe.de/?WEBCAMS=free-sex-in-london
Cena: 24,90 €
Trenutno ni na zalogi, rok dobave po dogovoru
Recenzija Bukla

source url Na našem modrem planetu prebiva na milijone različnih bioloških vrst. Marsikaterih sploh ne opazimo, saj so prostemu očesu nevidne. To so na primer razne bakterije, ki se hitro množijo in živijo le nekaj minut, ter drugi organizmi, ki so danes tu, jutri pa jih že ni več. Druga bitja lahko živijo več deset let, mnogo dlje kot človek, ki mu je namenjeno posebno poglavje v knjigi, saj je od vseh živih bitij najbolj zaznamoval Zemljo. Knjiga nas tako popelje od najkrajših življenj do dolgoprogašev, ki živijo že več tisoč let. Zanimivo interaktivno branje za prve šolske dni!

http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn
Vanja Jazbec; Bukla 136

source link © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.

get link
O knjigi

teens wichsen Planet si delimo z milijoni različnih bioloških vrst, vsaka živi svoje življenje. Bakterije se hitro množijo in živijo le nekaj minut, odrasla muha enodnevnica živi manj časa, kakor nam vzame prebiranje te knjige. Drugi organizmi lahko živijo dolga tisočletja: nekatera drevesa se s kloniranjem vzdržujejo pri življenju od zadnje ledene dobe, poznamo pa tudi žival, ki dobesedno živi večno … Enciklopedija življenja ponuja veličasten pregled raznovrstnosti živih bitij na Zemlji, živalske in rastlinske vrste pa so razporejene in predstavljene glede na življenjsko dobo. V osrčju knjige je razdelek o bitju, ki je preoblikovalo življenje na našem planetu bolj od kateregakoli drugega – človeku.