Knjigarna Bukla
Knjiga
Dobrote iz naše kuhinje
Založba: Ara, 2017
mehka vezava, 132 str. Mere: 19,5x12,5, 243 g
ISBN: 978-961-6861-66-3
Spletna cena: 19,90 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
O knjigi

http://sexoporwebcams.net/chat-live/camefuze Dober tek v kuhinji, ki diši po Mediteranu v kombinaciji z evropsko in balkansko kuhinjo, s poudarkom na papriki, paradižniku, zelju in bučah zaradi njihovih zdravilnih učinkov na človeški organizem.

click here

http://sexlive-camsex.com/porn-chat/nude-girl-snapchat-names Ljubitelj specialitet Srbije, Slovenije, Dalmacije, Makedonije, Bosne, Hrvaške, Vojvodine, pa tudi poznavalec kuhinje Italije, Madžarske, Bolgarije, Francije, Nemčije, Grčije in drugih, je navdušen ljubiteljski kuhar, ki se še vedno živo spominja dobrih čeških cmokov, makedonske in grške jagnjetine, srbske sarme, pasulja in odojka, bosanskega lonca, italijanskih vegetarijanskih jedi, ribjih specialitet in morskih sadežev, francoskih in italijanskih sirov od compteja, gorgonzole, ementalca, grojerja do pirotskega kačkavalja, madžarskega golaža, prekmurskega bograča, zagorskega purana z mlinci … pa tudi lenje pite, raznih jabolčnih zavitkov in potic.

enter site

mobile omegle video chat Iz vsega tega znanja in izkušenj je nastala knjiga, ki je odličen vsakdanji vodnik za ustvarjanje jedi, ki so nastajale stoletja. In še tole pravi avtor. Bog nam je dal pet svetih jedi: žito, ribe, fižol, orehe in sol. In za svete jedi razglaša še papriko, paradižnik, zelje, krompir, čebulo in česen.

http://ses.fi/en/home/?web=xxx-live-sex