Knjigarna Bukla
Knjiga
80ta: desetletje mladih - PREDNAROČILO do 10. 4. 2018
Zgodba slovenskega pop-rocka v času, ko je popularna glasba krojila podobo (in usodo) sveta
Založba: Zenit, 2018
mehka vezava, 304 str.
Mere: 23x15,5 cm, 610 g
ISBN: 978-961-94296-3-1
Redna cena: 25,00 €
Popust: 20 %
Prihranek: 5,00 €
V akciji: 20,00 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Trenutno ni na zalogi, rok dobave po dogovoru
Založnik o knjigi

get link source url Prednaročniška cena 20 source link  € velja za naročila s plačilom  teens wichsen po predračunu, ki so  http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn oddana in plačana do 10. 4. 2018 do 12. ure.

Knjiga izide predvidoma 12. aprila, prednaročniki jo prejmejo takoj, ko pride iz tiskarne.

2 way sex cam Knjigo dodajte v košarico z gumbom »Kupi« in sledite navodilom. Več informacij dobite na številki 01/ 520 18 39 ali preko e-pošte knjigarna@umco.si.

kik friend finder dirty V osemdesetih, ki so dokončno presekala prevlado slovenske popevke, smo dobili sintesajzerje, videospote, osebne računalnike ter napredno studijsko tehnologijo, kar je doprineslo k rojstvu novih žanrov. Poleg punka in novega vala so nas stresli heavy metal, hard-core, industrial, etno in ja, tudi eurodisco, domačijski pop ter domoljubni rock. Ob koncu desetletja je polagoma prišlo do menjave nosilcev zvoka, saj so vinilke in kasete nadomestili cedeji, v vmesnem času pa se je z inštrumenti in mediji spečalo nekaj najstniških generacij, ki so bile po eni strani nedolžno zazrte proti Zahodu, še bolj nedolžno pa so ljubile svojo širšo domovino – Jugoslavijo. To je knjiga o nas, o takratnih albumih, pesmih in izvajalcih, ter o tem, zakaj se ob poslušanju slovenskih radijskih postaj še danes lahko zdi, kot da smo obtičali v prejšnjem stoletju. In tudi o tem, kako se premakniti naprej.

follow link  

http://maritime-elbe.de/?WEBCAMS=free-sex-in-london »O slovenski popularni glasbi v osemdesetih obstaja veliko, pogosto tudi nasprotujočih si mnenj. Za nekatere je to eno od najbolj ustvarjalnih obdobij, za druge čas, ko je ladja udarila ob dno, po katerem drsa še danes, vsi pa bi se zagotovo strinjali, da je v tistem času glasbena produkcija dosegla do takrat še ne viden razmah.

http://detvo.ecc-kompetenz.com/?WEBCAMS=chat-gay-free-bull Avtorju je, ne da bi se pretirano spuščal v vrednostne ocene, v knjigo uspelo ujeti vsa pomembnejša imena in njihovo ustvarjalnost ter poglavitne dogodke in fenomene popularne kulture osemdesetih na Slovenskem. Dobili smo delo, ki temeljito dokumentira desetletje in je odlično izhodišče tudi za prihodnja razmišljanja o tem za popularno glasbo nedvomno prelomnem obdobju.«

http://fim-formation.pro/?WEBCAMS=partner-movie – Marko Vuksanović (Avtomobili)