Knjigarna Bukla
Knjiga
Kako preživeti v naravi
Od priprave nahrbtnika do srečne vrnitve domov
Izvirnik:
The Outdoor Survival Bible (2011)
The Outdoor Survival Bible
Prevod: Dušanka Grubor Železnik, Nataša Grošelj 2 way sex cam Urejanje: Miha Zorec kik friend finder dirty
Spletna cena: 19,99 €
V ceno je vključen 9,5% DDV
Na zalogi, rok dobave 3-4 dni
Založnik o knjigi
Raziskujete naravo kot izkušen pohodnik ali ste šele začetnik? Hodite v naravo sami ali v skupini? Kakor koli, ta vodnik vam nudi osnovne napotke za vaše pustolovščine, tako kopenske kot vodne. V njem boste našli postopke, tehnike in nasvete za varno in zabavno bivanje v naravi. http://fim-formation.pro/?WEBCAMS=partner-movie Posamezna poglavja vam povedo, kako se pripraviti ali spopasti z določenimi situacijami, kot so:

source url težave: Kaj storiti v slabem vremenu, kako hoditi v temi in kako obvladati zahteven teren.
source link izgubljenost: Kaj storite, če se izgubite v naravi, in kako se lahko znajdete brez zemljevida ali kompasa.
teens wichsen poškodbe: Skupek namigov in nasvetov, kako ukrepati v primeru manjših ali večjih poškodb.
http://livingfont.com/?WEBCAMS=free-online-porn hrana: Kako se oskrbite s hrano in kako zberete ter prečistite vodo v različnih okoljih.
Recenzija Bukla
Poletje je tudi čas potepanj po naravi in tisti bolj avanturistični si privoščijo tudi pohode v neznano z omejeno opremo ter malo hrane in vode. Čeprav se zdi, da se v Sloveniji dejansko ni mogoče tako usodno izgubiti, da bi to lahko ogrozilo življenje, se je spodaj podpisanemu že zgodilo, da je pri zavestni zapustitvi ustaljene poti pol ure ali uro pozneje zabredel v težave (recimo skoraj neprehodne in strme globeli), iz katerih se je potem spravljal kar nekaj časa. Priročnik Kako preživeti v naravi sistematično obdela, kaj gre na pohodu po naravi lahko narobe, seveda ob predpostavki, da smo se nanj, v skladu s priročnikom, odpravili pripravljeni (poglavji Priprava in Odhod). Kako torej ravnati, če se izgubimo in/ali poškodujemo, kako si najdemo zavetje, če je to potrebno, kako prižgemo ogenj, poiščemo vodo (brez hrane človek zdrži tedne), glede na morje v Sloveniji pa tudi to, kako se obnašamo, če smo na vodi, torej v čolnu itn., in kakšni so znaki klicev na pomoč. Knjiga, ki v priročnem formatu omogoča, da jo vzamemo s sabo na pohod in jo takoj uporabimo na kraju samem!
Samo Rugelj

get link © Bukla – Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Pogoji uporabe.