Knjigarna Bukla
Knjiga
Vplivi na vodenje in delovno zadovoljstvo zaposlenih v šoli
Založba: Didakta, 2007
mehka vezava, 128 str. Mere: 23,5 x 15,8 cm
ISBN: 978-961-6646-27-7
Cena: 19,90 €
Trenutno ni na zalogi, rok dobave po dogovoru
Založnik o knjigi

go Zakaj zaposleni v šoli dobro ali manj dobro zaznavajo delovno zadovoljstvo?

watch

http://preserve.aer.eu/?CLICK-TO-CAMS=aneesamuslim&189=da Pričujoča knjiga je izziv in priložnost za vodje (ravnatelje), da izboljšajo delovno zadovoljstvo zaposlenih. Predstavljeni so številni modeli vodenja, njihove prednosti in pomanjkljivosti. Posebej natančno je predstavljen model preučevanja demografske strukture managementa in zaposlenih.

http://residenzgalerie.at/?CLICK-TO-CAMS=real-live-cam.com&152=c3

follow url Prebrali boste tudi, na katere dejavnike, ki vplivajo na vodenje in delovno zadovoljstvo zaposlenih, ravnatelji ne morejo neposredno vplivati. Prav pa je, da jih poznajo, saj bodo v tem primeru lažje prilagajali svoj stil vodenja specifiki šole, dejavnikom okolja in demografskim značilnostim zaposlenih.

go site

gay teen webcam chat Zakaj zaposleni v šoli dobro ali manj dobro zaznavajo delovno zadovoljstvo?

talk to naked girl

Pričujoča knjiga je izziv in priložnost za vodje (ravnatelje), da izboljšajo delovno zadovoljstvo zaposlenih. Predstavljeni so številni modeli vodenja, njihove prednosti in pomanjkljivosti. Posebej natančno je predstavljen model preučevanja demografske strukture managementa in zaposlenih.

see url

click Prebrali boste tudi, na katere dejavnike, ki vplivajo na vodenje in delovno zadovoljstvo zaposlenih, ravnatelji ne morejo neposredno vplivati. Prav pa je, da jih poznajo, saj bodo v tem primeru lažje prilagajali svoj stil vodenja specifiki šole, dejavnikom okolja in demografskim značilnostim zaposlenih.

http://pob.com/?CLICK-HERE-CAMS=cam4-4