Knjigarna Bukla
Dostava in plačilo blaga

Pošiljanje po pošti

Pogodbeni partner za dostavo je Pošta Slovenije.

Stroški priprave blaga in pošiljanja se zaračunavajo za naročila v skupni vrednosti manj kot 25 EUR in znašajo 2,60 EUR. Pri naročilih v vrednosti 25 EUR ali več naročene knjige pošljemo po pošti brezplačno.

Izdelke, ki so na zalogi, prejme kupec v predvidoma treh do štirih delovnih dneh od datuma prejema naročila (pri plačilu po povzetju) oziroma v treh do štirih delovnih dneh od datuma prejetega nakazila (pri plačilu po predračunu). Prodajalec pošiljki priloži račun. Naročeno blago lahko ob dostavi za kupca prevzame kdorkoli, ki živi na označenem naslovu.

Če določenega izdelka ni na razpolago oz. je razprodan, se po predhodnem obvestilu naročnika naročilo zanj razveljavi oz. zamenja z drugim, ekvivalentnim izdelkom.

Plačilo po predračunu

Po oddaji naročila kupec po elektronski pošti prejme potrdilo o naročilu s povezavo do avtomatsko generiranega predračuna in podatke za nakazilo. Naročene knjige kupec prejme praviloma v treh do štirih delovnih dneh od prejema nakazila.

Plačilo po povzetju

V primeru, da kupec izbere plačilo po povzetju, krije tudi strošek storitve odkupnina po aktualnem ceniku Pošte Slovenije (provizija za nakazilo preko Pošte Slovenije). Aktualni cenik je objavljen na spletni strani Pošte Slovenije v rubriki Informativni-ceniki.

Osebni prevzem

Če kupec v naročilu označi, da bo blago prevzel sam, dobi po e-pošti obvestilo, ko je blago pripravljeno za prevzem. Če kupec blaga ne prevzame v roku 30 dni, se naročilo razveljavi.

Pošiljanje v tujino / Shipping abroad

Dostava je omejena na področje Republike Slovenije. V primeru, da želite dostavo v drugo državo, priporočamo, da nas kontaktirate na knjigarna@umco.si ali telefonsko številko 01 520 18 39 (Klara Jarc).

For deliveries outside of Slovenia, contact us by e-mail knjigarna@umco.si or phone +386 1 520 18 39 (Klara Jarc).

Nadaljuj
 Košarica knjigarne 
V košarici ni knjig.
 Prednaročila 
Tito - PREDNAROČILO
Tito - PREDNAROČILO
59,50 € 48,00 €
 Vrtičkanje