Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Gangsterjev vodnik k Bogu

John Pridmore, Greg Watts
Gangsterjev vodnik k Bogu
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-04-0020-2
Naslov izvirnika A Gangster's Guide to God
Leto izdaje izvirnika 2007
Prevod Klementina Logar

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
210 g
144 strani
Tip knjige
biografija
Kategorije
biografije in spomini > avtobiografija
osebna rast, duhovnost in ezoterika

Povej naprej

Založnik o knjigi

John Pridmore je bil zloglasen londonski gangster. Ko je nekoga skoraj ubil, se je zamislil nad sabo in našel Boga. V svoji novi knjigi piše o tem, kako ga je ta svet prevaral in pričuje o odgovorih, ki jih je našel v veri. Johnovo pričevanje je polno zgodb in anekdot. Je resnična življenjska izpoved človeka, ki je izkusil vse, kar ponuja ta svet, a se je odločil, da bo živel drugače. Tudi nas vabi na to pot.

Navdušujoče. Prebudi osebno refleksijo. Kje sem jaz? John izpove svojo osebno izkušnjo srečanja z Bogom in me povabi na pot. Za mlade, vzgojitelje in duhovnike, da bi se znali zavedati čudovitosti življenja in poklicanosti v odnose.
Tone Česen, tajnik Medškofijskega odbora za mladino

Čudež lahko vidiš vsak dan. To je morda za marsikoga neresničen in težko razumljiv stavek. A ob tej knjigi lahko vsakdo spozna, da čudeži resnično so. V zgodbah, ki jih nekdanji gangster zelo dobro opisuje, se lahko najde prav vsak in odkrije, kaj vse mu je bilo podarjeno. In vsak dan doživi čudež.
Marta Habe, študentka

Recenzija Bukla

»Moje življenje se je včasih vrtelo okrog nesvete trojice mene, mene in mene,« v knjigi iskreno prizna John Pridmore, nekdanji zloglasni gangster iz londonskega podzemlja, ki sta ga dolgo časa vodila samo napuh in pohlep. A nekega dne je prišlo do usodnega preobrata. Potem ko je kot varnostnik nekega lokala skoraj do smrti pretepel mladeniča, ker ta z družbo še ni hotel zapustiti bara, je ves prazen v duši obsedel v svojem bogatem stanovanju in nenadoma začutil klic Boga. Klic, ki ga je odpeljal k popolni spreobrnitvi in povsem drugačnemu načinu življenja. Knjiga, ki spretno prepleta opise Johnovih nekdanjih dogodivščin ter njegova nova spoznanja, obogatena pa je tudi s številnimi svetopisemskimi primeri in osebnimi zgodbami ljudi, ki jih John zdaj srečuje na svoji novi poti, prinaša iskreno izpoved o moči upanja in trdne vere.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 100

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...