Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Vzhod sonca - ponovno Simonca

Simona Babič
Vzhod sonca - ponovno Simonca
27,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba samozaložba
Leto izdaje 2015
ISBN 978-961-283-259-9
Leto izdaje izvirnika 2015

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 14 cm
460 g
270 strani
Tip knjige
osebna rast
Kategorije
biografije in spomini > avtobiografija
osebna rast, duhovnost in ezoterika
leposlovje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga govori o očem prikriti ljubezni dveh, ki sta se srečala v nekem društvu za naravno zdravljenje.
On, izostren zdravitelj, ki se med vsem ostalim že vrsto let ukvarja z raziskovanjem naravnega zdravljenja in ona, ki je zdraviteljica šele želela postati.
Knjigo pripoveduje v prvi osebi Ona, ki se je tekom dogodkov zaljubila v »svojega« zdravitelja.
Ob tem pa spoznavala samo sebe, srečala vse svoje strahove preteklosti in tudi tiste, ki so nakazovali njeno prihodnost.
Ker je prostovoljno privolila v naravno zdravljenje, je bila vključena v proces ozdravitve, kot si je ni mogla predstavljati niti v svoji najbolj bujni domišljiji.
Kako je napletla, da je do tega zdravljenja sploh prišlo in kako je kot morska sirena vabila Njega v svoj objem, podrobno razkriva vsebina sama. Na koncu se je zatekla v odročno, staro vasico, kjer se je daleč od doma in vseh vsakdanjosti, dogodilo da je spremenila svoj pogled na Življenje.
Ob tem pa se je na svojevrsten način poglobila v raziskovanje tako Ljubezni, kot tudi vrste novodobnega alternativnega zdravljenja, ki se danes pojavlja že povsod po svetu in se imenuje Ponovna povezava.

Recenzija Bukla

»Ko damo vse, nimamo več česa izgubiti /…/ vse, kar ostane, je svetloba iz praznine,« prepiše v moto knjige Simona Babič Coelhove misli. Avtorica, iskalka ljubezni, zapisuje svojo zgodbo, ki jo je treščila ob tla, da so se vsi delci, ki niso bili na svojem mestu, porazgubili v času in prostoru in je lahko začela pisati PRAVO ljubezensko zgodbo s seboj in svetom. Končno si je prisluhnila in zaživela zgodbo svojega Življenja oz. kakor pravi: živeti je enako ljubiti. Samo slediti je treba nevidnim silam v nas, samo poslušati je potrebno notranji glas, ki nas usmerja in vodi. Ljubezen vedno rodi ljubezen, ni druge.

Sabina Burkeljca, Bukla 112-113

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...