Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(pon.-čet.: 8.30-16.00, pet.: 8.30-14.30)
0

Skriti potenciali

Kako izkoristiti svoje zmožnosti
Adam Grant
Skriti potenciali Prednaročilo -18%
22,00 € 26,90 € Prihrani 4,90 €
Knjiga izide predvidoma 27. avgusta 2024. Prednaročniki prejmete knjigo takoj, ko pride iz tiska. Brezplačna poštnina (v Slovenijo) Prednaročniška cena 22,00 € velja za naročila, ki so oddana in plačana do 26.08.2024 do polnoči.
Plačilo je mogoče po predračunu, s kreditno kartico ali preko PayPala.

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba UMco
Zbirka Preobrazba
Leto izdaje 2024
ISBN 978-961-7136-87-6
Naslov izvirnika Hidden Potential
Podnaslov izvirnika The Science of Achieving Greater Things
Leto izdaje izvirnika 2023
Prevod Samo Kuščer

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 15 cm
530 g
364 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
knjige umco
družbene vede
osebna rast, duhovnost in ezoterika
psihologija in psihiatrija

Povej naprej

Založnik o knjigi

Knjiga Skriti potenciali bo izšla 27. avgusta.
Prednaročniška cena 22 € velja do izida. Dostava je brezplačna.
Prednaročniki prejmete knjigo takoj, ko pride iz tiska.
Prednaročniška cena velja zgolj v primeru, da bo plačana prednaročniška cena do dneva izida knjige.

Če bi poleg knjige Skriti potenciali naročili še kakšno drugo knjigo, ki bi jo želeli imeti prej, naročite knjigo Skriti potenciali ločeno. V nasprotnem primeru bo celotno naročilo oddano šele ob izdaji knjige.

 

Avtor uspešnice Premisli še enkrat

»Knjiga, ki razkriva, kako postati boljša verzija samega sebe.« – James Clear, avtor knjige Atomske navade

»To knjigo bi morali prebrati starši, voditelji, trenerji in vsi učitelji. V njej Adam Grant razkriva, kako je skoraj vse, kar ste doslej mislili o razvijanju potenciala, napačno.« – Mark Cuban, solastnik kluba Dallas Maverics

Adam Grant v svoji najnovejši knjigi z navdihujočim pristopom osvetli večni človekov izziv, kako lahko razvijemo sebe in druge do neslutenih višav.

Živimo v svetu, obsedenem z nadarjenostjo. Navdušeni smo nad uspešnimi študenti v šolah, naravnimi sposobnostmi atletov pri športu in čudežnimi otroci v svetu glasbe. Vendar pa ob občudovanju teh ljudi zlahka spregledamo, da so nekateri svojo pot začeli z občutno prednostjo in so poti, ki so jih morali premostiti, pogosto zelo različne. Vsi se izboljšamo v procesu izpopolnjevanja, če pa priložnost ne potrka na vrata, vedno obstajajo načini, da jo ustvarimo.

Knjiga Skriti potenciali ponuja nova orodja, s katerimi lahko povečamo naše ambicije in presežemo svoja pričakovanja. Adam Grant je v njej povezal jasne dokaze, presenetljive vpoglede in svoj izjemni pripovedni talent, s katerim nas popelje od šolskih razredov do dvoran nadzornih svetov in od olimpijskih športnih prizorišč do prostranosti vesolja. Pri tem pokaže, da napredek ni toliko odvisen od tega, kako trdo delate, temveč bolj od tega, kako dobro se učite. Osebna rast ni toliko odvisna od izvorov vaših nadarjenosti, temveč bolj od značaja, ki ga razvijete. Grant razišče, kako je možno izpopolniti motivacijske veščine in orodja za doseganje svojih potencialov, in kako oblikovati sisteme za ustvarjanje priložnosti, ki ste jih do zdaj podcenjevali ali pa celo spregledali.

Knjiga Skriti potenciali razkriva, kako izkoristiti svoje zmožnosti, se dvigniti in doseči večje stvari. Resnično merilo vašega potenciala ni višina vrha, ki ste ga dosegli, temveč dolžina vzpona, ki vas je pripeljala nanj. Spodbudna knjiga za današnji čas!

Iz knjige

»Razkrivanje skritih potencialov mi osebno veliko pomeni, saj sem to doživel tudi na lastni koži. Največ sem dosegel na področjih, pri katerih mi je na začetku resno primanjkovalo kakršne koli nadarjenosti. Po zaslugi izvrstnih trenerjev in mentorjev sem se iz najslabšega na šoli pri skakanju v vodo razvil v enega najboljših v državi, od popolnih polomij pri predavanjih pred še tako majhno publiko pa sem napredoval do te mere, da sem od polnega avditorija na konferenci TED doživel prave ovacije. Če bi svoje potenciale sodil po začetnih polomijah, bi obupal in odnehal. To, kar sem se ob tem naučil, mi je omogočilo vzpostaviti lasten oporni oder za prihodnje napredovanje. Sčasoma sem postal tudi odločen, da razkrinkam skrivnost preseganja domnevnih omejitev.«

O AVTORJU

Adam Grant je psiholog, že leta eden najbolje ocenjenih profesorjev na ugledni Univerzi Wharton, prejemnik več nagrad in avtor odmevnih knjig Daš in dobiš, Izvirnost in Premisli še enkrat, v katerih raziskuje zmožnost posameznika, da s svojimi sposobnostmi prispeva k blaginji družbe. Njegova raziskovalna področja so usmerjena na preučevanje človeške motivacije in iskanje načinov, s katerimi si človek lahko zagotovi ustvarjalno življenje. Skriti potenciali veljajo za njegovo najboljšo knjigo doslej.

 


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...