Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Slava – kup težav in razočaranj?

Vse, kar slovenski zvezdniki skrivajo
Sonja Javornik
Slava – kup težav in razočaranj?
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Alpemedia
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-93520-8-3
Fotografije osebni arhiv, ... [et al.]

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 13 cm
230 g
187 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družbene vede

Povej naprej

Založnik o knjigi

Hočete, da vas pozna vsa Slovenija? Želite biti zvezda rumenega tiska? Bi se radi smehljali z naslovnic? Potem v rokah držite pravo knjigo!

Nepogrešljiv priročnik o tem, kako iz nič postanete junak vseh slovenskih rumenih medijev. Knjiga vsebuje praktične nasvete, kako začeti in nadaljevati svojo kariero, in konkretne dokaze, zakaj je nekaterim zvezdnikom uspelo in zakaj so drugi pogoreli. Ne učite se na lastnih napakah – učite se na napakah naših zvezdnikov, razkritih v tej knjigi S KONKRETNIMI IMENI IN PRIIMKI!

Recenzija Bukla

Vsem, ki nadvse radi spremljajo domačo estrado, bo knjiga odprla vpogled v zakulisje celotnega dogajanja in mu predstavila (tudi) marsikaj novega, neznanega. Ste vedeli, denimo, da je pevka Saša Lendero svojo kariero začela kot tajnica v glasbeni založbi? In da sta si bili nekdaj največji pevski tekmici Helena Blagne in Simona Weiss resnično (in ne samo zaigrano za medije) v laseh? Vas zanima, kako znani sploh pridejo do objav v medijih? Avtorica knjige, dolgoletna novinarka pri različnih revijah, že dobri dve desetletji spremlja naše zvezde, zato bralcu zlahka nasuje obilo zanimivih prigod, konkretnih dejstev in tudi šokantnih resnic. Takšnih, ki morda komu od znanih tudi ne bodo prav všeč. A Sonja od nekdaj slovi kot neposredna in iskriva novinarka, zato je v takšnem duhu napisana tudi njena knjiga, ki prav nič ne ovinkari, ampak spretno, v slogu resne sociološke študije, predstavi ves blišč in bedo slovenske slave.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 103

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...