Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Obstaja pot

Vlasta Nussdorfer
Obstaja pot
19,99 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Miš
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-272-137-4
Leto izdaje izvirnika 2013
Urejanje Irena Miš Svoljšak

Tehnične lastnosti
trda vezava
21,5 x 14,5 cm
500 g
264 strani
Tip knjige
intervjuji in kolumne
Kategorije
družbene vede > socialno skrbstvo

Povej naprej

Založnik o knjigi

Obstaja pot, deseta knjiga avtorice Vlaste Nussdorfer, ki je izšla ob deseti obletnici Belega obroča, nam prinaša razmišljanja, ki posegajo na različna področja našega življenja. Avtorica, ki je širši javnosti poznana kot oseba z velikim in toplim srcem, nam tudi v tej knjigi vzbuja optimizem in dobro voljo, kljub vsem neprijetnim situacijam, ki so prisotne v vsakdanjem življenju. Že naslov knjige nam sporoča pomembno misel: vedno obstaja pot iz vsake neprijetne situacije, pa naj se nam zdi še tako brezizhodna.

Recenzija Bukla

Gorečnost, vztrajnost in neizmerna predanost svojemu poslanstvu – vse to ne žari samo iz vsakodnevnih dejanj Vlaste Nussdorfer, te vsestranske ženske, ampak tudi iz njenih zapisov, zbranih v njeni najnovejši knjigi. Ta je avtoričina deseta po vrsti in prav posebna, ker je izšla ob deseti obletnici Belega obroča, društva, ki zagotavlja žrtvam kaznivih dejanj nasilja v družini pravno, psihosocialno in finančno pomoč. Vlasta Nussdorfer se je v času delovanja društva srečala že s toliko različnimi ljudmi in prisluhnila toliko pretresljivim, dih parajočim zgodbam, da je vse to preprosto morala izliti na papir. A v svoji novi knjigi je zgodbam človeških usod nadela širši okvir: vnesla jih je v svoja razmišljanja, povezana z dogajanji v (ožji) družbi in tudi drugod po svetu. V želji po še večji sporočilni vrednosti jih je obogatila z izbranimi mislimi in nauki različnih avtorjev.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 97-98

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...