Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Dojenje - dar tvojemu dojenčku

Sheila M. Kippley
Dojenje - dar tvojemu dojenčku
16,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Družina
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-222-934-4
Naslov izvirnika Breastfeeding and Catholic Motherhood
Podnaslov izvirnika God's Plan for You and Your Baby
Leto izdaje izvirnika 2005
Prevod Ana Pavec

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 13 cm
160 g
107 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje

Povej naprej

Založnik o knjigi

Spodbudna knjiga za mamice, ki se pripravljajo na prihod novorojenčka in želijo dojiti, pa ne vedo prav, kje in kako bi začele. Odločitev za dojenje je pomemben korak na poti starševstva in verjetno veliko bolj daljnosežna odločitev, kot sprva mislimo. Ko je dojenček med nami, nam velikokrat zmanjka poguma, podpore in vztrajnosti, zato je knjiga z duhovno podporo dojenju dobrodošel pripomoček, ki naj bo v obdob­ju dojenja vsaki mamici na dosegu roke za navdihujoče branje. Navedki na straneh te knjige kažejo, da dojenje ni le najboljša hrana in zaščita za dojenčka, ampak tudi dejanje, ki krepi družino, Cerkev in družbo.

Recenzija Bukla

Vse novejše raziskave potrjujejo, da je dojenje pomemben korak na začetku človekovega življenja, zato je v zadnjem času na to temo izšlo veliko knjig in priročnikov. Vendar Dojenje ni knjiga o tem, kako dojiti. Avtorica je svoj navdih črpala iz krščanske vere in tako je nastalo delo, ki je nadgradnja ideje naravnega načrtovanja družine, zakonske zveze in teologije telesa. Opisuje prednosti dojenja, njegov pomen pri naravnem uravnavanju rojstev, vsebino pa prepleta tudi s svojimi številnimi izkušnjami ter z navedki duhovnikov, škofov in papežev. Tudi prevajalka knjige, sama prav tako svetovalka za dojenje, omenja, da v slovenskem prostoru opaža veliko pomanjkanje podpore dojenju, zato lahko to delo predstavlja spodbudo in morda celo tolažbo za marsikatero mater.

Tina Š. Petrovič, Bukla 89-90

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...