Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako biti srečen z 1, 2, 3 ... otroki?

Rosa Pich - Aguilera Roca
Kako biti srečen z 1, 2, 3 ... otroki?

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti.
Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej

Založba Družina
Leto izdaje 2016
ISBN 978-961-04-0246-6
Naslov izvirnika Como ser feliz con 1, 2, 3 ... hijos
Leto izdaje izvirnika 2013
Prevod Milena Černe

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21 x 14 cm
210 g
142 strani
Tip knjige
zgodbe v serijah
Kategorije
leposlovje
družina, vzgoja in izobraževanje
špansko leposlovje

Založnik o knjigi

Vsakdanje življenje družine z 18 otroki »Kako ti to uspe? Kako skuhaš kosilo za toliko ljudi, kako opereš perilo? Kako je mogoče, da imate v hiši mir za učenje, kdaj najdete čas za zabavo? Kaj je vaša skrivnost?«

Na teh straneh Rosa Pich, mati 18 otrok, zaposlena za polovični delovni čas, odkriva, kako je mogoče biti srečen z 1,2,3 … ali 18 otroki, kakor ona, in se pri tem imenitno zabavati. S številnimi anekdotami in zabavnimi pripetljaji, v katerih v glavnih vlogah nastopajo njeni otroci, mož, prijatelji in drugi, nam pripoveduje o vsakodnevnem življenju, o izzivih, s katerimi se srečujejo, in o prekrasni pustolovščini, ki jo predstavlja njihovo družinsko življenje.
Pichovi so družina z največ šoloobveznimi otroki v Španiji, morda celo v Evropi. BBC je o njih posnel dokumentarec z naslovom Največja družina na svetu. Pogosto se pojavljajo tudi v španskih medijih.

Recenzija Bukla

Španska avtorica iz rokava stresa zabavne, iskrene in uporabne družinske nasvete in prav dobro ve o čem govori, saj je mati kar osemnajstih (18!) otrok. Rosina družina velja za eno najštevilčnejših družin s šoloobveznimi otroki v Španiji in zato so deležni seveda velike medijske pozornosti, ki pa jim ne godi preveč, saj imajo veliko svojih obveznosti in nalog. Si predstavljate kako je vsako jutro nahraniti, obleči in spraviti v šolo za en majhen razred otrok in kako je z njimi iti na počitnice ali vsaj na enodnevni izlet ali na obisk k prijateljem? V letošnjih pomladnih dneh je avtorica obiskala tudi Slovenijo in na predstavitvi knjige v družbi Blažke Müller Pograjc in prevajalke med drugim povedala, da je temelj srečne družine srečen zakon, pristna ljubezen in spoštovanje med možem in ženo. Za otroke pa, da so neprecenljivo darilo – dobro vzgojeni otroci pa naša edina možnost za srečno prihodnost.

Renate Rugelj, Bukla 122

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...