Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Kako do službe

Kako v 7 hitrih korakih priti do dobre zaposlitve, ko ni objavljenih prostih delovnih mest
mag. Tamara Guzelj
Kako do službe
13,50 € 13,50 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa v vrednosti 0,41 € se prijavite ali registrirajte
Na zalogi, rok dobave 2-4 delovnih dni

Povej naprej

Založba Uradni list Republike Slovenije
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-204-577-7

Tehnične lastnosti
mehka vezava
20 x 13 cm
250 g
191 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje

Založnik o knjigi

Vsakdo, kdor danes išče službo, se zaveda, da tradicio nalne metode iskanja dela več ne delujejo. V priročniku Kako do službe so opisane uspešne metode iskanja zaposlitve v času recesije in izjemnega tehnološkega napredka, ko je objavljenih prostih delovnih mest malo, iskalcev zaposlitve pa veliko. Do službe, še zlasti do dobre službe, se danes pride drugače kot pred petimi leti.

Priročnik Kako do službe je učinkovit vodnik, ki bo iskalcem službe dal v roke orodje za iskanje dela in zagotovitev zaposlitve. Z internetom, družabnimi omrežji in recesijo se je namreč proces iskanja službe dramatično spremenil.

V knjigi Kako do službe se bodo iskalci zaposlitve naučili, kako se predstaviti v kaosu, ki mu pravimo zelo konkurenčen trg dela, in našli zaposlitev, ki si jo želijo. V njej so opisane metode sodobnega iskanja dela, ki so drugačne od tistih, ki so bile uspešne še pred nekaj leti.

Priročnik vsebuje praktične nasvete, korak za korakom, kako začeti iskati delo, kje in kako neobjavljena delovna mesta poiskati, kako se nanje prijaviti, s praktičnimi primeri in vzorci, vključno s pomenom družabnih omrežij pri tem. Hkrati daje tudi natančna navodila, kako ravnati na zaposlitvenih razgovorih in po njih, da si iskalec dela zagotovi zaposlitev.

Priročnik Kako do službe je namenjen vsakomur, ki bodisi išče novo službo, ki išče prvo zaposlitev, je brezposeln in nujno potrebuje novo zaposlitev ali pa ima službo in si želi druge. Sestavljen je praktično, z jasnimi navodili in vzorci.

Nakup priročnika je naložba v samega sebe, in sicer zato, da bo iskalec zaposlitve vedno vedel, kako službo poiskati, in to kadarkoli v življenju. Ob tem je priročnik takšnega formata, da ga vedno lahko vzameš s seboj, kadarkoli ga potrebuješ, zato da boš službo tudi dobil.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...