Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 35 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Ljubezen ali Dandanašnja farsa

Sebastian Horvat
Ljubezen ali Dandanašnja farsa
28,70 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Alter Vision
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-281-530-1

Tehnične lastnosti
trda vezava
22 x 15,5 cm
223 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
osebna rast, duhovnost in ezoterika
družina, vzgoja in izobraževanje

Povej naprej

O knjigi

Partnerska razmerja sodijo med najpomembnejše medsebojne odnose. Zakaj se torej skoraj vsaka ljubezenska zveza slej ko prej konča? Kaj počnemo narobe?
Zakaj se skoraj polovica vseh poročenih parov razveže? Zakaj je v svojem partnerskem odnosu srečnih le 5 odstotkov ljudi?
To so vprašanja, ki niso le skrb vzbujajoča, temveč so alarmantna!
Pričujoča knjiga se na zelo poljuden način, pronicljivo in s precejšnjo mero zdravega humorja posveča odnosom v prijateljski in predvsem v partnerski zvezi.
Skozi temeljni razmislek o definiciji ljubezni, čustev in občutenj bo knjiga spremenila vaš pogled na medsebojne odnose. Razkrila vam bo razloge za številne neuspešne partnerske zveze, ki jih boste prepoznali v naučenih klišejih, obenem pa se boste globoko zamislili nad področjem varanja, kjer boste razčlenili tako čustveno kot tudi seksualno nezvestobo.

Recenzija Bukla

Avtor se v knjigi posveča medosebnim odnosom in psihologiji osebnosti, predvsem na področju partnerskih odnosov. Zavrača pomen popularnih klišejev o ljubezni ter trdi, da smo zaradi navad in prilagajanja sodobni družbi postali ljudje brezumni in se premalo posvečamo psihologiji lastne osebnosti. Njegova teorija ljubezni se naslanja na ločevanje čustev in občutenj ter na razum. V obsežnejšem poglavju o ljubezni v partnerski zvezi obdela teme, kot so vloga čustev, samozavest, varanje, spolni odnosi, prilagajanje in kompromisi, končuje pa s poglavjem o ljubezni v prijateljski zvezi. Knjiga ponuja pogled na ljubezen brez rožnatih očal, s katerim se nekateri ne bodo strinjali, vsekakor pa bo bralce spodbudila, da se nekoliko zamislijo nad sabo in svojimi zvezami ter nad lastnim razumevanjem ljubezni.

Klara Jarc, Bukla 107-108

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...