Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mandale na kamnih

Natasha Alexander
Mandale na kamnih
19,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba BP
Leto izdaje 2017
ISBN 978-961-7001-07-5
Naslov izvirnika Mandala stones
Leto izdaje izvirnika 2017
Prevod Irma Kukovič
Urejanje Petra Fröhlich

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23 x 18 cm
370 g
128 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
umetnost > slikarstvo in kiparstvo
družina, vzgoja in izobraževanje

O knjigi

Odkrijte meditacijsko moč mandal. Zbirka 50 edinstvenih oblik vsebuje hipnotične geometrijske vzorce, pomirjujoče motive in spiritualne simbole.

Recenzija Bukla

(Skupen opis za knjigi Mandale na kamnih in Veseli kamenčki.)

Beseda mandala v sanskrtu označuje sveti krog in se povezuje s pojmi, kot so molitev, meditacija, zdravljenje ... Medtem ko so v indijski kulturi in religijah že tradicionalno prisotne, jih je Zahod odkril pred kratkim. Zdaj bi že lahko rekli, da so mandale obnorele svet. Sprva smo jih opazili v pobarvankah, zdaj pa se širijo v vse oblike ustvarjanja. Priročnik Mandale na kamnih predstavlja sveže ideje, kako se sprostiti v prostem času in hkrati polepšati svoj dom ali vrt. Predstavljenih je 50 vzorčkov in pri vsakem so naštete potrebščine, predlagane barve in mere kamna. Tudi zahtevnost posameznega vzorčka je navedena. In medtem ko starejši ustvarjajo z mandalami, se lahko mlajši zamotijo z drugačnim načinom poslikave kamenčkov. V priročniku Veseli kamenčki je predstavljen zabaven konjiček, za katerega ni treba globoko pogledati v denarnico. Predlogi, kako ustvariti kup zabavnih obrazov in posrečenih vzorčkov, so opremljeni z nazornimi fotografijami, tako da se bo rek »kamen na kamen palača« kaj hitro spremenil v kamen na kamen umetnina.

Vanja Jazbec, Bukla 136

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...