Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Okrepite si možgane

Joel Levy
Okrepite si možgane
22,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-01-4658-2
Naslov izvirnika Boost your brain
Leto izdaje izvirnika 2018
Fotografije Keith Hagan
Prevod Maja Šukarov
Urejanje Barbara Zych

Tehnične lastnosti
mehka vezava
23,5 x 18,5 cm
430 g
192 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje

O knjigi

Se ne morete spomniti gesla spletne strani ali imen ljudi, ki ste jih bežno spoznali na večerji?
Ta knjiga vam ponuja intenziven program z vajami in ugankami, oblikovanimi za krepitev vseh razsežnosti miselne zmogljivosti, da se boste lažje spopadali s takšnimi izzivi. Poleg tega vsebuje tehnike in nasvete za reševanje kognitivnih zagat, s katerimi boste dobili znanje in samozavest za premostitev intelektualnih ovir v življenju.

Recenzija Bukla

Gotovo ste že kdaj pozabili listek za v trgovino doma. Ali veste, kaj vse je zapisano na njem? Ta knjiga vam lahko pomaga iz takšnih zagat. Teorija na kratko je taka: naš spomin ima več stopenj (senzorični, kratkoročni, srednjeročni in dolgoročni), na vsaki stopnji se podatki obdržijo za določeno obdobje. Dolgoročni spomin se nato deli na proceduralnega in deklarativnega, ta pa še na različne podvrste. Spomin je »osnovna sestavina« za vse vrste kognicije; jezikovno, vizualno-prostorsko in logično zmogljivost. Svojo miselno sposobnost na vseh stopnjah in vrstah spomina lahko izboljšujemo z vajami, ki jih najdemo v tej knjigi. Vaje so jasne, lotimo se jih lahko po vrsti ali pa izberemo določeno področje, ki ga želimo okrepiti, nato pa preverimo, kako smo se odrezali. Potrebujemo samo svinčnik ter nekaj časa in že smo lahko na poti k boljšemu spominu.

Klara Jarc, Bukla 141

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...