Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Poroka ... In potem?

Graditi, vzdrževati in negovati odnos
Élisabeth Content, Bénédicte Lucereau, Valérie Mathieu
Poroka ... In potem?
19,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Družina
Leto izdaje 2013
ISBN 978-961-222-942-9
Naslov izvirnika Ils se mariéront --- et après?
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Lucija Rifel

Tehnične lastnosti
mehka vezava
19 x 13 cm
290 g
195 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje

Založnik o knjigi

Se vama po večih letih zakona zdi, da sta pričakovala preveč? Se odtujujeta? Si želita drugačen zakon, pa ne vesta, kaj bi storila?

Knjiga Poroka … In potem? poskuša paru pokazati, kako naj ponovno zaživita pristno ljubezen. Avtorice Élisabeth Content, Bénédicte Lucereau in Valérie Mathieu v priročniku o partnerskem odnosu črpajo iz svojih bogatih izkušenj in teologije telesa Janeza Pavla II. Z dobro razvitim pedagoškim čutom uvedejo zakonca v »logiko darovanja«, ki je osnovna enota para.

Recenzija Bukla

Podatki, ki govorijo o številnih zakoncih, ki se jim zalomi že po prvih letih skupnega življenja, ko trčijo ob razne čeri, sporočajo, da imajo mnogi pari preveč idilično predstavo o zakonskem življenju. Zakonska zveza je namreč mnogo več od prvih dni zaljubljenosti in čarobnosti poročnega dne. Toda zakaj sploh prihaja do tovrstnih medpartnerskih težav? Je res nemogoče, da bi živeli srečno v dvoje vse življenje? In kaj storiti, kadar se zalomi? Na takšna in številna druga vprašanja boste dobili odgovore prav v tej knjigi. Napisale so jo zakonske terapevtke, ki v svoji posvetovalnici v Parizu srečujejo najrazličnejše pare in njihove zgodbe. In prav pričevanja mnogih zakoncev popestrijo ta priročnik in mu dajo dodatno vrednost. Za piko na i poskrbijo strokovne razlage, pojasnila in tudi dobrohotni napotki avtoric, ki so napisani nadvse poljudno in življenjsko.

Vesna Sivec Poljanšek, Bukla 89-90

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...