Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 25 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Starševske zmote

Gianni Astrei, Antonella Bevere
Starševske zmote
17,00 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Povej naprej

Založba Celjska Mohorjeva družba
Leto izdaje 2009
Naslov izvirnika Gli errori di mamma e papà
Leto izdaje izvirnika 2008
Ilustracije Uroš Hrovat
Prevod Majda Capuder
Spremna beseda Christian Gostečnik

Tehnične lastnosti
mehka vezava
21,5 x 12 cm
269 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
družina, vzgoja in izobraževanje

Založnik o knjigi

Otrok želi vedeti, kdo je mati, ki ga je rodila, hoče vedeti, če ga ta oseba tudi sprejema, če je zanjo res največji zaklad in če se je zanj sposobna naučiti tudi kaj novega.
Od očeta otrok pričakuje, da je navzoč kot varno pristanišče s svetilnikom, ki nikoli ne ugasne, ne zataji in je tako zelo močan, da predre vsako meglo nemira, še posebej pa v časih jeze, besa in razdiralnih razočaranj.
Lahko bi rekli, da danes od staršev pričakujemo več, kot kdaj prej, da pričakujemo ogromno in to nenehno ter v dosledni obliki. To pa vsekakor ne pomeni, da morajo starši vse vedeti, ker če vse vedo, potem se najprej ne bodo nič novega naučili in kar je še slabše, za otroke se ne bodo znali prav zanimati. In zato so vedno znova lahko izpostavljeni pravim zmotnim prepričanjem, ki ranijo nje, zlasti in predvsem pa njihove otroke.
Ta knjiga je namenjena staršem, ki bi se radi učili, učili tudi na napakah in to so, lahko rečemo, vsi dobri starši, ki si upajo vedno znova zazreti v otroški obraz, se ob njem raznežiti in se iz njega naučiti česa čisto novega. (iz uvoda p. Christiana Gostečnika)
Kdaj ravnamo prav in kdaj narobe? Knjiga ponuja izhodišča in primerjave.


Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...