Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Enciklopedija športa

Enciklopedija športa
29,95 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Mladinska knjiga
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-01-2350-7
Naslov izvirnika Children's Book of Sports
Leto izdaje izvirnika 2011
Prevod Vital Sever
Urejanje Andreja Peček

Tehnične lastnosti
trda vezava
28,5 x 22,5 cm
960 g
160 strani
Tip knjige
enciklopedije in leksikoni
Kategorije
šport in zdravje
enciklopedije in slovarji

Povej naprej

Založnik o knjigi

Super vodnik o športu predstavlja na bogato ilustriranih straneh vse športe od A do Ž: od borilnih, ekstremnih, moštvenih, konjeniških, športov z loparjem, na kolesih, vodnih … skupaj več kot sto najpomembnejših športov z vsega sveta.

Spoznali boste osnovna športna pravila, izraze, ki jih uporabljajo trenerji in igralci, ter opremo, ki je potrebna za posamezen šport. Knjiga vsebuje tudi zanimivo poglavje o olimpijskih igrah, tem najpomembnejšem tekmovanju za slehernega športnika.

Te veseli igranje v moštvu? Hitro tečeš? Imaš ostro oko in mirno roko? Kakorkoli že, vedno lahko najdeš šport, ki je kot ustvarjen zate. Morda te bo kateri navdušil prav med branjem te knjige.

• Enciklopedija športa namreč opisuje več kot sto najpomembnejših športov z vsega sveta.

• Spoznaj osnovna športna pravila, izraze, ki jih uporabljajo trenerji in igralci, ter opremo, ki je potrebna za posamezen šport.

• Knjiga vsebuje tudi zanimivo poglavje o olimpijskih igrah, tem najpomembnejšem tekmovanju za slehernega športnika.

Recenzija Bukla

Znano je, da športna aktivnost ugodno vpliva na človeka, in ker se ljudje s športom ukvarjajo že na tisoče let, se je sčasoma razvila velika množica različnih športov. Če vas zanimajo moštveni športi, kot so košarka, bejzbol, hokej, nogomet, ali športi z loparjem (badminton, tenis, skvoš itn.), morda različne discipline znotraj atletike in gimnastike ali pa vodni, borilni, zimski in ekstremni športi, v vsakem primeru boste med več kot sto najpomembnejšimi športi z vsega sveta gotovo našli primernega zase. Znotraj obsežnega vodnika so predstavljeni tudi tekmovalna pravila posamezne športne panoge, posebni izrazi, tehnike, športna oprema in druge zanimivosti. Na koncu je tudi poglavje o olimpijskih igrah in slovarček najpogostejših športnih izrazov.

Renate Rugelj, Bukla 84-85

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...