Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Slovensko-kitajski slikovni slovar

Barbara Majcenovič Kline
Slovensko-kitajski slikovni slovar
21,90 € 21,90 € Prihrani 0,00 €
Za pridobitev Buklinega bonusa 0,66 € se prijavite ali registrirajte
Rok dobave 2-10 delovnih dni, na zalogi pri dobavitelju

Knjigo zavijemo v darilni papir in zavežemo s trakom. Račun prejme kupec, knjigo obdarovanec.

2,90 €


Založba Skrivnost
Leto izdaje 2018
ISBN 978-961-7048-07-0
Leto izdaje izvirnika 2018
Ilustracije Ajda Erznožnik
Prevod Špela Oberstar

Povej naprej

Založnik o knjigi

Dragi uporabniki,

dobrodošli v čarobni svet kitajščine! Kar brez strahu; pričujoči slovar vam bo pomagal pri ustvarjanju in utrjevanju osnovnega znanja v več korakih.

Najprej vas bo popeljal skozi zanimivo pridobivanje besednega zaklada s pomočjo ilustracij, ki pripomorejo k učinkovitejšemu pomnjenju. A to še ni vse!

Pridobljene besede se boste naučili uporabiti v sobesedilu; s pomočjo kratkih vaj boste lahko naučene besede uporabili v danih situacijah. 

Naslednji korak bo utrjevanje govornih spretnosti. Tako je - naši junaki vam bodo odprli vrata v čudoviti svet osnovne komunikacije, ki je v bistvu smisel znanja tujih jezikov. Skozi pogovor boste utrdili in nadgradili na novo pridobljene besede in dodali nove spretnosti. Se strinjate? Veselo na delo in obilo zabave vam želimo!

Recenzija Bukla

V čarobni svet tujih jezikov je najbolje in najlažje skočiti že v otroških letih. Takrat so možgani najbolj dojemljivi za širjenje besednega zaklada in uporabo novih besed. Uspešna serija poučnih otroških slovarjev (poleg angleškega, nemškega, italijanskega, francoskega, španskega, ruskega, madžarskega, arabskega, makedonskega, srbskega, hrvaškega in albanskega) se je povečala še za dva: slovensko-ukrajinskega in slovensko-kitajskega. S pomočjo enostavnih ilustracij si bodo otroci lažje zapomnili besed­ne zveze v tujih jezikih in se jih naučili uporabljati v danih situacijah. Veselo na delo in obilo zabave vam želimo.

Beti Hlebec, Bukla 145

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...