Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Konji: popolni vodnik

Nega in pasme konj, vaje za jahanje in konjski športi
Maria Costantino, Amanda Lang
Konji: popolni vodnik
34,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Hiša knjig, založba KMŠ
Leto izdaje 2014
ISBN 978-961-6744-84-3
Naslov izvirnika Comnplete Horse
Leto izdaje izvirnika 2006
Prevod Irena Furlan
Urejanje Irena Furlan

Tehnične lastnosti
mehka vezava
27,5 x 23 cm
1.130 g
256 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > domače živali

Povej naprej

Založnik o knjigi

Ne glede na to, ali že imate konja, ga želite imeti ali pa so vam konji preprosto všeč, je knjiga Konji - popolni vodnik prava za vas. Je poučna, zanimiva, prijetna in zabavna in vsebuje vse, kar bi morali vedeti o konjih.

Razdeljena je na dva dela - nego in pasme - in je resnično izčrpni vodnik v svetu konj. Prvi del obravnava vse vidike nega in skrbi za konja in ponije, vključno s primernim hlevom, prehrano, namestitvijo, nego, vajami, skrbjo za konjevo zdravje in učenje jahanja ter nasveti glede športov in tekmovanj. Drugi del vsebuje informacije o več kot 200 pasmah in tipih konj s podrobnimi podatki o njihovi velikosti, poreklu, lastnostih in uporabi.

Uporabni in navdihujoči vodnik bo dragocen dodatek vsaki zbirki ljubiteljev konj.

Recenzija Bukla

Ne glede na to, ali imate svojega konja ali pa te čudovite živali občudujete samo od daleč, je treba vedeti, da konji (in tudi poniji) vseh pasem zahtevajo posebno nego in skrb in je potrebno veliko znanja in vaje, da jim omogočite lepo življenje. Zato je prvi del tega velikega slikovnega priročnika v celoti namenjen oskrbi konj, od opreme konjušnice in čiščenja boksa prek primerne opreme za konja (sedla, uzda, vajeti, stremena itn.), striženja in spletanja kit, podkovanja in pravilne prehrane do učenja jahanja in nasvetov za šport in tekmovanje. V drugem delu knjige pa je predstavljenih več kot 200 pasem konj s podrobnimi podatki o njihovi višini, barvi, poreklu, značilnostih in namenu. Pregledno in poučno.

Renate Rugelj, Bukla 100

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...