Pojdi na glavno vsebino
Brezplačna dostava za naročila nad 29 €
041 670 666(vsak delavnik 9h-16h)
0

Mačke

Naučite se razumeti svojega ljubljenčka
Heather Dunphy
Mačke
22,90 €

Ta knjiga pri nas ni v prodaji!


Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi).

Založba Učila International
Leto izdaje 2012
ISBN 978-961-00-1394-5
Naslov izvirnika The Secret Language of Cats
Leto izdaje izvirnika 2010
Prevod Samo Kuščer
Urejanje Sandra Stevanovič

Tehnične lastnosti
mehka vezava
22,5 x 17 cm
510 g
192 strani
Tip knjige
priročnik
Kategorije
kulinarika, dom in vrt > domače živali

Povej naprej

Založnik o knjigi

Za mačke pogosto velja, da so samotarke in da jih je težko razumeti.
A če ne veste, na kaj morate biti pozorni, boste ugotovili, da imajo svoj »skrivni jezik«, ki temelji na mimiki, telesnih položajih in glasovih. Njihov jezik vsebuje veliko neznatnih, a vendar pomembnih odtenkov in se močno razlikuje od človeške govorice. Kljub vsemu se ga lahko naučimo in razumemo.

Ta izjemni priročnik vam pokaže, kako prepoznati, kaj nam skušajo povedati naše kosmatinke, in razloži, kako one razumejo našo govorico telesa in poskuse sporazumevanja z njimi.

Knjiga »Mačke« ima vse odgovore o teh skrivnostnih živalih, vsebuje pa tudi očarljive in osupljive vpoglede v mačje vedenje. V njej boste našli tudi praktične nasvete, podatke o splošnem zdravju in vedenjskih težavah. Najpomembnejše je, da razkrije, kako hitro in pravilno tolmačiti mačjo govorico – le tako bosta mačka in lastnik zadovoljna.

Recenzija Bukla

Se pogosto zaman trudite izvedeti, kaj vam vaša mačka želi povedati s svojim ravnanjem? Da bi se naučili čim bolje razumeti svojega kosmatinčka, je potrebno kar se da dobro poznati značilnosti pasme, ki ji vaša mačka pripada, vedeti je treba, kakšna je njihova interakcija z okoljem, kako delujejo mačji čuti in kaj pomeni govorica telesa in izrazi na obrazu. Sodobna in prikupno ilustrurana priročnika poleg vsega naštetega prinašata še številne druge odgovore in nasvete za zadovoljnega ljubljenčka in zadovoljnega lastnika.

Renate Rugelj, Bukla 77

© Bukla − Besedilo je avtorsko zaščiteno, glej Splošne pogoje uporabe.

Sorodne knjige

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...